Rengasasentaja sesonkiin, Euromaster Keminmaa, Wippii Work Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Euromaster on Euroopan suurin rengasliikeketju ja kuuluu ranskalaiseen Michelin-konserniin. He tarjoavat kokonaisvaltaista rengas- ja autohuollon asiantuntemusta sekä kattavan tuote- ja palveluvalikoiman. Euromaster keskittyy siihen, mikä on asiakkaille tärkeää: yksilölliseen palveluun ja laatuun sekä edullisiin hintoihin.

Etsimme asiakkaamme Euromaster Keminmaan tiimiin reipasta ja ahkeraa rengasasentajaa sesonkityöhön. Työtehtäviisi kuuluu renkaiden vaihto ja asennus. On tärkeää osata nostaa auto nosturilla oikeista kohdista ja ruuvata renkaat kiinni.

Etsimämme henkilö omaa aiempaa kokemusta rengasasennuksista sekä itsenäisen- ja järjestelmällisen työotteen. Lisäksi arvostamme asiakaspalvelualttiutta, joustavuutta sekä can-do asennetta.

Työt alkavat sesongin käynnistyessä arviolta lokakuun alussa ja työsuhde on tarvittaessa työhön kutsuttava.

Tehtävään valitulle tarjotaan:

-Viihtyisä työympäristö ja mahtavat työkaverit
-mielenkiintoinen ja monipuolinen työ
-kiinteä tuntipalkka

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Tita Vuoksenturja puhelimitse +358408432149 tai sähköpostilla tita.vuoksenturja@wippiiwork.com.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.wippiiwork.com/jobs/4986188-rengasasentaja-sesonkiin-euromaster-keminmaa