Terveyskeskuslääkäri, Pohjoinen alue, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Keitä me olemme ja millaiseen työhön etsimme tekijää?

Hyvinvointialueemme Pohjoinen sotekeskus käsittää Iisalmen, Keiteleen, Kiuruveden, Lapinlahden, Pielaveden, Rautavaaran, Siilinjärven, Sonkajärven sekä Vieremän terveysasemat.

Terveyskeskuslääkärinä monipuoliseen työhösi kuuluvat ajanvaraus- ja kiirevastaanotto. Lisäksi työskentelet sektorityössä mm. kouluterveydenhuollossa sekä neuvolatyössä. Iisalmen terveyskeskuksessa toimii lisäksi Enska-vastaanotto eli akuuttivastaanotto.

Mitä me tarjoamme työntekijöillemme?

Meilläpäin hyvinvointia rakennetaan hyvinvoivasta työntekijästä lähtien. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet ja ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Työhyvinvointisi tueksi tarjoamme Epassi edun ja tyhy-toimintaa. Työaika on 38,25 h/vko ja osa työajasta on neuvoteltavissa tehtäväksi etätyönä.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen (LS) mukaisesti uraporraspalkkana ja mahdollisina tehtävälisinä. Uraporraspalkan ja mahdollisten tehtävälisien lisäksi maksuun tulee +3% tai +8% työkokemuslisää 5. tai 10. vuoden työkokemuksen perusteella. Lisäksi maksuun tulee seutualuelisä:
- Iisalmessa 1636,50 €/kk
- Pielavedellä 1431,94 €/kk
- Kiuruvedellä ja Vieremällä 1 847,30 €/kk

Olisitko sinä etsimämme lääkäri?

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehitysmyönteisyyttä. Viran kelpoisuusehtona on lääketieteen lisensiaatin tutkinto ja lupa harjoittaa ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Erikoislääkäritutkinnon, yleislääketieteeseen erikoistumisen ja perehtyneisyyden yleislääkärin työhön katsomme eduksi. Työssä edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Muuta huomioitavaa:
- Virkaan valitun tulee ennen valintapäätöksen vahvistamista esittää terveydenhuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.
- Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.
- Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
- Virkoja täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619557/fi_FI