Terveyskeskuslääkäri, Keskinen alue (Kuopio, Kaav, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Terveyskeskuslääkärinä monipuoliseen työhösi kuuluvat kiireetön vastaanotto ja päivystyksellinen vastaanotto, päivystysvelvollisuus ilta- ja viikonloppuvastaanotoilla sekä sektorityö (mm. neuvolatyö, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto). Ilta- ja viikonloppuvastaanottotilat sijaitsevat KYS:n päivystyksen yhteydessä.

Olemme opetusterveyskeskus ja pääset mukaan kouluttamaan uusia osaajia toimimalla esimerkiksi YEK-vaiheen lähiohjaajana tai erikoistuvan mentorina.

Keitä me olemme?

Hyvinvointialueemme keskinen sotekeskus käsittää Kuopion pääterveysaseman, Pyörön, Juankosken, Nilsiän, Vehmersalmen, Riistaveden, Kaavin ja Tuusniemen terveysasemat. Pääterveysasemamme on Kuopion keskustassa Tulliportinkadulla.

Kuopion pääterveysasemalta löytyvät arkipäivisin avoinna olevat lääkärien ja hoitajien vastaanotot sekä muuta vastaanottotoimintaa kuten äitiys- ja lastenneuvola sekä rokotusvastaanotto. Pääterveysaseman palveluihin kuuluvat myös laboratorio- ja röntgenpalvelut.

Juankoskella toimii terveysaseman vuodeosasto, jossa on mahdollista tehdä osan päivästä osastotyötä. Vastaanottotyön lisäksi neuvolatyö, kouluterveydenhuolto ja mielenterveystyö kuuluvat työnkuvaan. Juankoskella on röntgenpalvelut kahtena päivänä viikossa ja näytteenottopalvelut päivittäin.

Kaavin ja Tuusniemen terveysasemilta löytyvät arkipäivisin avoinna olevat lääkärien ja hoitajien vastaanotot. Terveysasemien palveluihin kuuluvat äitiys- ja lastenneuvola sekä laboratoriopalvelut.

Nilsiän terveysasemalla sektorityönä ovat neuvolat ja kouluterveydenhuolto. Vierestä löytyvät Tahkon upeat mahdollisuudet vaikka työpäivän jälkeiseen liikuntahetkeen.

Mitä me tarjoamme työntekijöillemme?

Meillä hyvinvointia rakennetaan hyvinvoivasta työntekijästä lähtien. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet ja ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Työhyvinvointisi tueksi tarjoamme Epassi-edun ja tyhy-toimintaa. Työaika on 38,25 h/vko.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen (LS) mukaisesti uraporraspalkkana ja mahdollisina tehtävälisinä. Uraporraspalkan ja mahdollisten tehtävälisien lisäksi maksuun tulee +3% tai +8% työkokemuslisää 5. tai 10. vuoden työkokemuksen perusteella sekä Juankoskella, Kaavilla, Nilsiässä ja Tuusniemellä seutualuelisä 1431,94 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme terveyskeskuslääkäri?

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kehitysmyönteisyyttä. Viran kelpoisuusehtona on lääketieteen lisensiaatin tutkinto ja lupa harjoittaa ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Erikoislääkäritutkinnon, yleislääketieteeseen erikoistumisen ja perehtyneisyyden yleislääkärin työhön katsomme eduksi. Työssä edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Muuta huomioitavaa:
- Virkaan valitun tulee ennen valintapäätöksen vahvistamista esittää terveydenhuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.
- Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.
- Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
- Virkoja täytettäessä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/618679/fi_FI