Terveyskeskuslääkäriksi Sisä-Savoon (Rautalampi,, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Pohjois-Savon hyvinvointialueelle kolmea (3) terveyskeskuslääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen. Työyksiköt palvelussuhteen alkaessa ovat Sisä-Savon alueelle: yksi lääkärin virka Rautalammin terveysasemalla, yksi lääkärin virka Suonenjoen terveysasemalle sekä yksi lääkärin virka Tervon terveysasemalle. Työn aloitus viroissa on sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme ja millaiseen työhön etsimme tekijää?

Terveyskeskuslääkärinä teet kokonaisvaltaista ja monipuolista työtä, johon kuuluvat kiireetön vastaanotto, päivystyksellinen vastaanotto sekä sektorityö (mm. neuvolatyö, kouluterveydenhuolto, opiskeluterveydenhuolto). Sektorityöhön voit vaikuttaa omilla mielenkiinnonkohteillasi.

Rautalammin terveysasemalla työ on sektoreineen monipuolista ja kanssasi työskentelee ammattitaitoinen henkilöstö. Vaikka pieni Rautalammin terveysasema on erillään, se on silti kiinteässä yhteydessä Suonenjoen toimintoihin.

Suonenjoen terveysasema on hyvämaineinen työyksikkö ja talossamme on kokeneet lääkärit sekä toimiva omahoitaja-omalääkäri toimintamalli. Suonenjoen terveysasemalla hoidon jatkuvuus on ollut hyvää vuosien ajan.

Tervon terveysasemalla työ on sektoreineen monipuolista. Tervon terveysasemalla pääset osaksi pientä terveysaseman työyhteisöä ja kanssasi työskentelee ammattitaitoinen henkilöstö.

Mitä me tarjoamme työntekijöillemme?

Meilläpäin hyvinvointia rakennetaan hyvinvoivasta työntekijästä lähtien. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet ja ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Työhyvinvointisi tueksi tarjoamme Epassi-edun ja tyhy-toimintaa.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen (LS) mukaisesti uraporraspalkkana ja mahdollisina tehtävälisinä. Uraporraspalkan ja mahdollisten tehtävälisien lisäksi maksuun tulee +3% tai +8% työkokemuslisää 5. tai 10. vuoden työkokemuksen perusteella sekä seutualuelisä 1431,94 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme terveyskeskuslääkäri?

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kehitysmyönteisyyttä. Viran kelpoisuusehtona on lääketieteen lisensiaatin tutkinto ja lupa harjoittaa ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Erikoislääkäritutkinnon, yleislääketieteeseen erikoistumisen ja perehtyneisyyden yleislääkärin työhön katsomme eduksi. Työssä edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Muuta huomioitavaa:
- Virkaan valitun tulee ennen valintapäätöksen vahvistamista esittää terveydenhuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.
- Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.
- Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
- Virkaa täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619012/fi_FI