Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Laivuri Ru, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Palkkaus: 3139,29€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Päiväkoti Laivuri sijaitsee Ruoholahdessa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Ryhmillä on omat selkeät tilat ja sali on ryhmien yhteisessä käytössä. Ulkoilemme tien toisella puolella olevassa leikkipuistossa, ja teemme retkiä niin lähelle kuin hieman kauemmas. Tällä hetkellä meillä on töitä tarjolla 3-5 -vuotiaiden lasten ryhmässä Heinäsirkoissa.

Laivurissa lapset ovat osallisia ja aktiivisia toimijoita aikuisten tukemana. Arvostava vuorovaikutus, hyvän huomaaminen ja kannustava ilmapiiri ovat meillä oppimisen perusta. Positiivinen palaute ja yhteinen ilo kuuluvat jokaiseen päivään.

Ryhmien välinen yhteistyö ja yhteiset tapahtumat ovat osa arkeamme. Etsimämme työkaveri onkin varustettu hyvillä yhteistyötaidoilla ja pedagogisella näkemyksellä. Iso annos huumoria on tärkeä lisä työssäsi!

Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksessa huomioimme lasten yksilölliset oppimisen tavoitteet ja mielenkiinnonkohteet. Lisäksi toimintamme pohjautuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan ja yksikkömme omaan toimintasuunnitelmaan.

Innostava työyhteisö, joka kannustaa ja tukee uutta työntekijää
Jaettu ilo ja huumori kuuluvat jokaiseen päivään. Vaalimme työyhteisössä kunnioittavaa keskustelukulttuuria ja kehitämme työtämme yhdessä kaikkia kuunnellen. Meillä on rakenteet yhteisille palavereille.

Olit sitten kokenut tai uusi tekijä, sinua tuetaan työssä onnistumisessa. Saat johtajan ja varajohtajan tuen työllesi. Ratkaisukeskeisyys, hyvän huomaaminen ja keskusteleva ote ovat osa yksikkömme johtamistapaa. Lisäksi opettajuuttasi tukevat varhaiskasvatuksen erityisopettajat sekä alueen kieli- ja kulttuuriopettaja.

Tulisitko mukaan meidän iloiseen porukkaan? Jätä hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2024 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Luemme eduksi hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-02-1268-24