Psykologin sijaisuus, Pori, Satakunnan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Palkkaus: 4228,24€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työ sijoittuu syömishäiriöyksikköön, jossa hoidetaan iältään 12 vuodesta ylöspäin olevia syömishäiriöpotilaita, sekä päihdepsykiatrian poliklinikalle, jossa hoidetaan 18 v. täyttäneitä. Hakija voi painottaa kiinnostuksensa mukaan myös vain toista osaamisaluetta. Työhön saa ohjausta kollegalta, sekä syömishäiriöihin erikoistunutta työnohjausta.

Kelpoisuusehtona tehtävään on laillistetun psykologin pätevyys. Perehtyneisyys toista tai molempia työn osa-alueita kohtaan on etu.

1) Syömishäiriöyksikkö, Satasairaala, Pori:

Syömishäiriöyksikkö on tarkoitettu 12-vuotiaille ja tätä vanhemmille potilaille. Yksikköön tullaan lääkärin lähetteellä silloin, kun tärkein vointiin vaikuttava sairaus on syömishäiriö, eikä tilanne ole korjaantunut muilla keinoin. Yksikössä työskentelee sairaanhoitajia, lääkäri, psykologi, perheterapeutti, fysioterapeutti, ravitsemusterapeutti ja sosiaalityöntekijä.
Tarjoamme ohjausta ja neuvontaa muille ammattilaisille. Järjestämme koulutuksia ja tiedotamme päivitetyistä hoitomalleista ja hoitolinjauksista. Teemme yhteistyötä 3. sektorin kanssa, esimerkiksi syömishäiriöliitto SYLI ry:n kanssa.

2) Päihdepsykiatrian poliklinikka, Satasairaala, Pori:

Päihdepsykiatrian poliklinikka arvioi ja hoitaa potilaita, joilla on vaikea riippuvuussairaus ja lisäksi myös muu psykiatrinen ja/tai somaattinen sairaus. Pääsääntöisesti potilaamme ovat aikuisia. Lisäksi yksikkö toimii konsultoivassa ja päihderiippuvuuksien osalta tukea antavassa roolissa tiiviissä yhteistyössä muiden psykiatristen yksikköjen kanssa.

Tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:in mukaan, palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan. Noudatamme valinnassa koeaikaa.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SAT-05-177-24/fi_FI