Apulaisylilääkäri, kardiologia, KYS, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Pohjois-Savon hyvinvointialueelle toimenpidekardiologian apulaisylilääkäriä Kuopion yliopistollisen sairaalan (KYS) Sydänkeskukseen toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Keitä me olemme ja millaiseen työhön etsimme tekijää?

KYS Sydänkeskuksessa tarjoamme korkeatasoista sydän- ja verisuonisairauksien hoitoa, tutkimusta ja opetusta. Sydänkeskukseemme kuuluvat kardiologian, sydän- ja rintaelinkirurgian sekä verisuonikirurgian erikoisalat.

Apulaisylilääkärin virkaan haemme kokenutta toimenpidekardiologia, jolla on vahva osaaminen vaativasta sepelvaltimoiden pallolaajennustoiminnasta (esim. rotablaatio- ja CTO PCI-toimenpiteet). Johtamiskokemuksen ja hallinnolliset taidot katsomme hakijalle eduksi. Apulaisylilääkärinä toimit PCI-tiimin esihenkilönä. Viran menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta vähintään 80 prosenttista työaikaa. Virassa on päivystysvelvollisuus.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen apulaisylilääkärin työn, työsi tueksi moniammatillisen tiimin sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. Työhyvinvointisi tueksi tarjoamme sinulle hyvinvointialueemme Epassi-edun ja tyhy-toimintaa.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen (LS) mukaisesti uraporraspalkkana ja mahdollisina tehtävälisinä. Uraporraspalkan ja mahdollisten tehtävälisien lisäksi maksuun tulee +3% tai +8% työkokemuslisää 5. tai 10. vuoden työkokemuksen perusteella.

Olisitko sinä etsimämme apulaisylilääkäri?

Edellytämme sinulta hyvää moniammatillista yhteistyökykyä sekä kiinnostusta sepelvaltimoiden pallolaajennustoiminnan ja muun invasiivisen kardiologian kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä, kardiologian erikoislääkärin pätevyys sekä lääketieteen tohtorin (LT tai LKT) tutkinto. Lisäksi edellytämme kokemusta vaativasta toimenpidekardiologiasta.

Muuta huomioitavaa:
- Virkaan valitun tulee ennen valintapäätöksen vahvistamista esittää terveydenhuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.
- Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.
- Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
- Virkaa täytettäessä sovellamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
- Ennen virkavalintaa järjestämme hakijoille haastattelut.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619088/fi_FI