Kokoaikainen siivooja Ouluun, Alltime Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Alltimen puhtauspalveluihin Ouluun haetaan vakituiseen työsuhteeseen innokasta ja oma-aloitteista kokoaikaista siivoojaa ylläpitosiivouksiin ja perussiivouksiin monipuolisiin työkohteisiimme Oulun alueella. Työsuhteen aloittamisen ajankohdasta sovimme viimeistään työhaastattelussa.

Työtä tehdään työpäivän aikana useissa kohteissa, mutta omaa autoa et tarvitse, sillä käytössäsi on Alltimen auto. B-ajokortti on kuitenkin pakollinen työssä suoriutumiseksi. Lähtöpaikka sijaitsee Oulun Välivainion työpisteessä.

Palkkaus tehtävässä on Kiinteistöpalvelualan TES PR 2-4 väliltä (11,94-13,17 €/h) kokemukseesi ja osaamiseesi perustuen.

Toivomme hakijalta ajokortin ja positiivisen asenteen lisäksi oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, mutta perehdytämme tekijän hyvin tehtäväänsä, meillä on mahdollisuus myös kouluttautumiseen työn ohessa oppisopimuksella. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan myös eduksi, mutta Alltime tarjoaa työntekijöilleen hyvät kouluttautumismahdollisuudet myös korttien, lupien ja sertifikaattien suhteen.

Me tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, kivan työtiimin, laadukkaat ja ajantasaiset työvaatteet ja välineet käyttöösi, sekä koko työsuhteesi ajalle Pihlajalinnan työterveyspalvelut kaikissa Pihlajalinnan toimipisteissä ympäri Suomen. 6kk koeajan jälkeen saat käyttöösi myös Alltimen työsuhde-edut, kuten Edenredin lounas-, virike- ja hierontaedun sekä mahdollisuuden työsuhdepolkupyörän hankintaan.

Lisätietoja työtehtävistä ja tiimistä antaa Noora Kyllönen, noora.kyllonen@alltime.fi

Hae pian, täytämme tehtävät heti sopivien osaajien löydyttyä!

Alltimella meillä on noin 1000 työkaveria ympäri Suomea ja Ruotsia maanläheisessä, matalassa organisaatiossa, jossa ilmentyvät arvomme: ketteryys, luotettavuus, joukkuepeli ja ammattitaito. Meillä on tekemisen meininki ja hyvä henki: esimerkiksi työtyytyväisyyskyselyssämme "työkaverit kohtelevat minua hyvin" ;kysymyksen keskiarvo oli 4.3/5. Alltimen visiona on kehittyä Pohjoismaiden johtavaksi rakennetun elinympäristön kunnossapitäjäksi. Me hoidamme ennakoivana ja välittävänä kumppanina kiinteistöpalvelut, puhtauspalvelut sekä infrastruktuurin kunnossapidon maalla ja vesillä. Työntekijämme Suomessa ja Ruotsissa helpottavat asiakkaidemme elämää ylläpitämällä sujuvia ja turvallisia elinympäristöjä. Alltime Groupin omistaa kotimainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot yhdessä toimivan johdon kanssa.www.alltime.fi (URL: http://www.alltime.fi/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/440cc5e0-5a28-4bae-a695-4371e641761c