Lemmikkieläinruuan pakkaaja, Kuopio, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakkaamme etsii itselleen ahkeria, motivoituneita ja reippaita työntekijöitä lemmikkieläinruuan pakkaukseen Kuopioon!

Tehtävänäsi tulisi olemaan erilaisten lemmikkieläinruokien pakkaaminen. Tuotteita pakataan manuaalisesti käsin, mutta myös koneellisesti. Työssä tulisit myös tekemään muita tuotantoon ja pakkaukseen liittyviä töitä, kuten tavaroiden siirtoa varastoihin, varastojen järjestelyä jne. Näihin löytyvät kuitenkin tarvittavat apuvälineet, kuten pumppukärryt, sähköiset lavansiirtovaunut jne. Asiakkaallamme on myös mahdollista tehdä muitakin työtehtäviä, kuten tuotannonpuolen töitä, jos osaamista ja halua siihen löytyy!

Työ ei vaadi sinulta aiempaa koulutusta tai kokemusta alalta, mutta ne lasketaan kuitenkin eduksi. Asiakkaamme tarjoaa sinulle työhön soveltuvan perehdytyksen. Työssä tärkeimpänä kuitenkin on hyvä asenne, tekemisen meininki ja positiivinen mieli! Työn luonteen vuoksi myös hyvä peruskunto on tärkeää, ja päivän viettäminen jaloillaan ei tulisi olla ongelma.

Työt tapahtuvat kahdessa vuorossa, 06.00-14.00 ja 12.00 - 20.00.

Työssä on mahdollista tehdä myös viikonlopputöitä, ja ylitöiden teko sallitaan.

Työpaikka on vakituinen ja kokoaikainen.

Haethan paikkaan nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä! Lisätietoja yksityiskohdista, kuten palkkauksesta voi kysyä:

Pekka Puoskari
pekka.puoskari@bolt.works
+358505775875
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1454954