Palveluohjaaja, ennalta ehkäisevät palvelut ja lä, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Palkkaus: 2761,29€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Palveluohjaajana ensisijaisia asiakkaitasi ovat ikäihmiset ja vammaiset henkilöt. Palveluohjaajana vastaat sosiaalihuoltolain mukaisen neuvonnan ja ohjauksen toteutumisesta asiakkaillesi. Lisäksi vastaat lähitoritoiminnan organisoimisesta yhdessä järjestöjen, kuntien, yhdistysten, kolmannen sektorin ja yksityisten palveluntuottajien kanssa. Työsi keskeinen tavoite on tukea asiakkaiden omaehtoista arkea ja edistää hyvinvointia. Tavoitteena on myös ehkäistä ja myöhäistää asiakkaan hyvinvointialueen palveluiden tarvetta ensiarvioinnin avulla ja tarjoamalla asiakkaille toimintakykyä, hyvinvointia ja terveyttä edistäviä keinoja kotona asumisen tueksi yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Tehtävässä menestymistäsi tukee koordinointitaitosi, hyvät vuorovaikutustaitosi, kykysi itsenäiseen työskentelyyn sekä valmiutesi tiimi- ja verkostotyöhön.

Mitä odotamme sinulta?
- Sinulla on soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto (esim. sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, geronomi, sosionomi, kuntoutuksen ohjaaja) tai aiempi opistoasteen tutkinto, ja olet rekisteröitynyt Valviran ammattihenkilörekisteriin.
- B-ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta
- Kokemusta sosiaalihuoltolain mukaisesta palveluohjauksesta ja/tai Pirkanmaan sosiaali- ja terveyspalvelujen monipuolista tuntemusta
- Hyvinvointia ja terveyttä edistävää työotetta sekä esiintymisvalmiutta
- Hyviä tietoteknisiä valmiuksia, kehittämismyönteisyyttä sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme
- Työyhteisön, joka on tukenasi myös varsinaisen perehdytysjakson jälkeen.
- Tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti sekä kehittää itseäsi ja työtäsi.
- Mahdollisuuksia osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen muun muassa säännöllisten sisäisten koulutusten kautta.
- Hyvät henkilöstöedut, kuten vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun sekä työnantajan lounasedun Epassilla, tyhy-toimintaa, Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan ja työterveyshuollon palvelut. Työpaikalla on tarjolla myös kahvit ja teet. Tutustu tarkemmin: https://www.pirha.fi/tietoa-meista/toihin-meille/palkkaus-ja-henkilostoedut.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Määräaikainen työsuhde kestää 31.12.2024 asti. Työaika on kokoaikatyö. Työsuhteessa on koeaika, joka on enintään puolet palvelussuhteen kestosta. Valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen aloittamista.

Jätä hakemuksesi Kuntarekryn kautta! Olemme haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin yhteydessä henkilökohtaisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-3337-24/fi_FI