Nuorten turvatalotoiminnan johtaja, Suomen Punainen Risti
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta - tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 191 kansallisesta yhdistyksestä. Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia ympäri Suomea ja maailmaa. Osana Punaisen Ristin kotimaan toimintaa Nuorten turvatalot tarjoavat päivystävää kriisiapua ja psykososiaalista tukea nuorille ja heidän läheisilleen vuoden jokainen päivä, viidellä turvatalolla ja valtakunnallisesti verkkoapuna. Nuorten turvatalolla työskentelee yli 50 kriisi- ja keskusteluavun ammattilaista yhdessä noin 500 vapaaehtoisen ja harjoittelijan kanssa.

Haemme Punaisen Ristin Nuorten turvatalotoiminnan johtajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät

Haemme joukkoomme kokenutta ja ihmisistä innostuvaa johtajaa. Johdat Nuorten turvatalotoiminnan kokonaisuutta osana Punaisen Ristin kotimaan toimintaa, monimuotoisella toimintakentällä ja muuttuvassa yhteiskunnassa. Vastaat Nuorten turvatalotoiminnan ja talouden kokonaisuudesta järjestön toimintalinjauksen pohjalta. Toimit Nuorten turvatalojen johtajien esihenkilönä, turvatalojen johtoryhmän puheenjohtajana sekä vastuuvalmistelijana turvatalojen johtokunnalle. Seuraat tavoitteiden ja talousarvion toteutumista sekä varmistat osaamisen ja resurssien tarkoituksenmukaisen kohdentamisen. Nuorten turvatalo onnistuu johdollasi auttamaan nuoria ja perheitä inhimillisesti ja tuloksellisesti työntekijöiden ja koulutettujen vapaaehtoisten vuoropuheluna, monialaisissa verkostoissa.

Vastaat yhteistyön sujuvuudesta järjestön sisällä ja kumppaniverkostoissa sekä seuraat aktiivisesti nuorten ja perheiden elinoloja ja tarpeiden muuttumista.

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta

Ajattelusi keskiössä ovat avuntarvitsijat. Sinulla on vahvaa kokemusta ja näyttöä menestyksekkäästä johtamisesta ja esihenkilötyöstä sekä intoa ja luovuutta johtaa Nuorten turvatalotoimintaa monialaisissa yhteistyöverkostoissa. Kykenet johtamaan toimintaa vastuullisesti ennakoimattomissakin yhteiskunnallisissa ja taloudellisissa olosuhteissa. Sinulla on laaja-alainen ymmärrys nuorten ja perheiden elinoloista, oikeuksista ja tarpeista sekä järjestö- ja viranomaiskentästä nuorten ja perheiden parissa. Intohimosi on löytää parhaat mahdolliset toimintatavat yhteiskunnan ja avun tarpeiden muuttuessa.

Johtamisen ja esihenkilötaitojen ohella tehtävässä tarvitaan erinomaisia yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä hyvää ymmärrystä työhyvinvoinnin tukemisesta. Osaat innostaa muita ja sinulla on halu jatkuvaan uuden oppimiseen.

Odotamme molempien kotimaisten kielten lisäksi englannin kielen taitoa sekä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tehtävä on määräaikainen ja se kestää 30.9.2027 asti. Työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuussa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Saat johdettavaksi motivoituneen ja osaavan joukon oman alansa huippuosaajia.

Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut.

Toimipaikka sijaitsee Helsingissä ja teemme töitä joustavassa hybridityön mallissa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat pääsihteeri Eero Rämö 23.9. klo 15-16 puh. 040 539 2737 sekä hyvinvointi- ja järjestökehitysjohtaja Leena Suurpää 1.10. klo 8.30-9.30 puh. 050 543 8251.

Lähetä sähköinen hakemuslomake viimeistään 3.10.2024.

Punainen Risti, keskustoimisto

Suomen Punaisen Ristin tehtävä on auttaa kaikkein eniten apua tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla. Autamme katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa nopeasti ja tehokkaasti. Koulutamme kriisialueilla asuvia varautumaan katastrofeihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia ympäri Suomea ja maailmaa. Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme kaikki toisiamme.

Puhelin: 020 701 2000 Sijainti: Tehtaankatu 1 a
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/nuorten-turvatalotoiminnan-johtaja/m7wMwn