Talotekniikka-asiantuntija, Toimitilojen rakennut, Turun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Talotekniikka-asiantuntija sijoittuu toimitilojen rakennuttamisen vastuualueen talotekniikan yksikköön, jonka tehtävänä on rakennuttaa kaupungin investointiohjelman mukaisesti rakennuskorjauksia ja uudisrakennuksia. Yksikkö on osaltaan mukana asiantuntijana tarve- ja hankesuunnitelmien laatimisessa ja osallistuu kaupungin tilainvestointiohjelman tekoon.

Talotekniikka-asiantuntija vastaa osaltaan kaupungin toimitilainvestointihankkeiden talotekniikkaan (LVI) liittyvästä suunnittelun ja toteutusvaiheen ohjauksesta, hankinnoista, valvonnasta ja takuuaikaisten tehtävien hoitamisesta. Talotekniikka-asiantuntija osallistuu myös hankesuunnitelmien laadintaan rakennuttamisen asiantuntijana.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään tehtävään soveltuva insinöörin tutkinto ja riittävä työkokemus talotekniikka-alalta.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa sekä tietotekniikan hyvää hallintaa ja piirustusten lukutaitoa (rakennus- ja talotekniikka), rakennusurakan yleisten sopimusehtojen ja erilaisten urakkamuotojen hallintaa ja kokemusta joko rakennuttamisesta, suunnittelutehtävistä tai työmaan toimihenkilötehtävistä. Uudiskohteissa käytettävät ympäristöluokitusvaatimukset edellyttävät valvojana toimivalta Fisen talotekniikan perusvalvojan pätevyyttä tai vastaavaa työkokemusta.

Julkisten hankintojen hankintaosaamisen hallinta ja kunnallishallinnon tuntemus ovat eduksi, samoin ympäristöluokitus-, elinkaari- ja tietomalliosaaminen.

Talotekniikka-asiantuntijan vakanssin tehtäväkohtainen palkka on 3.898 €/kk, jonka lisäksi voidaan maksaa teknisten sopimuksen ammattialalisää enintään 8 % kokemuksesta riippuen.

Tarjoamme sinulle haastavan ja vastuullisen työn, innostuneen työilmapiirin ja asiantuntevan organisaation tuen, nykyaikaiset työvälineet ja mahdollisuuden itsesi kehittämiseen voimakkaasti kehittyvällä alalla.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU00-61-59-24/fi_FI