ICT-asiantuntija, ISLAB hyvinvointiyhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko tiimityöstä innostunut ICT-alan ammattilainen? Tule ISLABiin kehittämään ICT-ympäristömme ja -tiimimme toimintaa sekä koordinoimaan ICT-projekteja! Haemme tietohallintoomme ICT-asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palvelussuhteen alkaessa ensisijainen toimipaikka on Kuopiossa ISLABin Puijon toimitiloissa ja tehtävään sisältyy tarvittaessa sisäistä liikkumista hyvinvointiyhtymän toimipisteissä.

ISLAB hyvinvointiyhtymä toimii kolmen hyvinvointialueen alueella (Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon hyvinvointialueilla) lähes 80 toimipisteessä. ISLABin tietojärjestelmät toimivat pääosin omassa verkkoympäristössämme, ohjelmistotoimittajien palvelinalustoilla tai SaaS-palveluna. Teemme ICT-toiminnassa erittäin läheistä yhteistyötä Istekki Oy:n kanssa. Työsuhteen alkaessa ICT-asiantuntijan pääasiallisiin työtehtäviin ISLABin tietohallinnossa sisältyvät:

-Neljän tietojärjestelmäsuunnittelijan muodostaman ICT-tiimin tiimivastaavana toimiminen
-ICT-projektien koordinointitehtävät
-ICT-infran, ICT-arkkitehtuurin ja terveydenhuollon pilviratkaisujen kehittäminen tietohallintojohtajan tukena
-Kyber-, tietoturvaratkaisujen sekä tietosuojan kehittäminen tietohallintojohtajan tukena
 (mm. ICT-hankintojen tietoturvamäärittelyt, tietoturvan tilannekuvan ylläpito ja raportointi, teknisten tietoturvaratkaisujen kehittäminen, haavoittuvuuksien hallinta, kyber- tai tietotur-vatapahtumien hallinta ja koordinointi sekä tietoturvavastaavana toimiminen)
-ISLABin sisäisenä ICT-asiantuntijatukena toimiminen
-Tehtäviin liittyvä viestintä ja yhteistyö organisaation sisällä ja sidosryhmien kanssa
-Tietohallintojohtajan sijaistaminen tarpeen mukaan (lomat, poissaolot)

Kelpoisuusvaatimuksena ICT-asiantuntijan tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto, perehtyneisyys perus-ICT:een (infra ja arkkitehtuuri), kyberturvallisuuteen ja tietoturvaan sekä tehtävän menestyksellisen hoitamisen edellyttämä riittävä suomen kielen taito. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen ICT-asiantuntijan tai -erityisasiantuntijan tehtävistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii hyvää päätöksentekokykyä paineisissa työtilanteissa, hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä viestiä ja kouluttaa ICT-teknisiä asioita ymmärrettävästi henkilöstöllemme. Odotamme sinulta ongelmanratkaisutaitoja ja kehittämismyönteisyyttä sekä järjestelmällistä, vastuullista ja itseohjautuvaa työotetta.

Tehtävän työaikamuoto määräytyy Hyvinvointialan yleisen virka- ja työehtosopimuksen (HYVTES) mukaisesti ja on palvelussuhteen alkaessa yleistyöaika. Käytössämme on liukuva työaika ja osittainen etätyömahdollisuus. Palkkauksessa noudatamme HYVTESiä sekä työ- ja virkaehtosopimukseen pohjautuvia, paikallisesti määriteltyjä tehtäväkohtaisia palkkoja. Henkilöstöetuina tarjoamme muun muassa taukokahvit ja -teet, Epassin kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedut, kattavat työterveyspalvelut sekä myös työsuhdepolkupyöräedun.

Toivomme, että pääset aloittamaan uutena ISLABilaisena 2.12.2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valittavan on toimitettava todistus työterveyshuollon käynnistä. Noudatamme palvelussuhteessa kuuden kuukauden (6 kk) koeaikaa.

Pyydämme lähettämään hakemuksesi sähköisesti 7.10.2024 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi -sivuston kautta. Lisätietoja avoimesta tehtävästä sinulle antaa tietohallintojohtaja Mikko Mättö, puh. 044 717 8981 (parhaiten tavoitettavissa 25.9.2024 kello 14-16).

ISLABin arvoja ovat vastuullisuus, rohkeus, vaikuttavuus, luotettavuus ja kumppanuus. Varmistamme henkilöstömme osallisuutta mm. ISLABin aloitetoiminnan kautta, ja vuosittaisen henkilöstökyselymme tulokset toimivat perustana työyhteisöjemme ja koko organisaatiomme kehittämiselle. Takaamme laadukkaan esihenkilötyön järjestelmällisellä esihenkilöperehdytyksellä ja esihenkilövalmennuksella. Innostumme, uudistumme ja toimimme yhdessä! Tutustu ISLABilaisten uratarinoihin kotisivujemme Ura ISLABissa Islab Työntekijämme kertovat -osiossa.

Tervetuloa iloiseen joukkoomme ISLABiin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ISLAB-03-7-24/fi_FI