Ajoneuvoasentaja, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyrityksellemme ajoneuvoasentajaa Tampereelle!

Haussa on alalta jo kokemusta kartuttanut tekijä, jolta onnistuu itsenäisesti vikahaut, perushuollot, ja jakopäät. Tärkeintä tehtävään on motivoitunut asenne ja tekemisen meininki. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä entistä paremmaksi dynaamisessa tiimissämme toiveidesi ja osaamisesi mukaan.

Työaika on 40 tuntia viikossa, arkisin klo. 8-16.

Hakijoilta odotamme:

- alan koulutusta ja työkokemusta
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- reipasta ja aktiivista asennetta
- motivaatiota kehittää osaamistaan

Palkkaus kokemuksen mukaan, pohjaten Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimukseen.

Hyvälle tekijälle mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön, työsuhde solmitaan Eezy Henkilöstöpalveluiden kautta. Töiden aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa oheisesta linkistä, täytä hakijaprofiilin tiedot ja liitä mukaan CV. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä tehtävään.

Lisätietoja hakuprosessista:

Aino-Maria Malin
HR-konsultti

Eezy Henkilöstöpalvelut
aino-maria.malin@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/566390069