Sähköasentaja Jorviin, HUS Kiinteistöt Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sähköasentaja Jorvin sairaalaan
Tehtäviin kuuluvat mm. sähkönjakeluverkon ja sairaalatekniikan ennakkohuollot ja vikakorjaukset sekä kiinteistöpäivystystehtävät.
Edellytämme
sähköasentajan ammattikoulutusta
laajaa työkokemusta
yleisten tietojärjestelmien käyttötaito
sujuvaa kirjallista ja suullista suomenkielentaitoa
Eduksi luemme
tele- ja rakennusautomaatiojärjestelmien tuntemus
sähköpätevyydet

Arvostamme lisäksi
asiakaspalvelutaitoja
tiimihenkisyyttä
Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi, sekä palkkatoivomuksesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa.
Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Samir Elhazzaz puh. 040 1447929 tai huoltomestari Jari Väätäinen puh. 050 5558110. Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 20.10.2024 mennessä sivuiltamme löytyvän linkin kautta osoitteessa: https://www.huskiinteistot.fi/meille-toihin/

HUS Kiinteistöt Oy on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin tytäryhtiö, joka vastaa kokonaisvaltaisesti HUS:n rakennuttamiseen, kiinteistöjen ylläpitoon, turvallisuuteen ja palvelussuhdeasuntoihin liittyvistä tehtävistä.
Olemme johtava sairaalatekniikan osaaja ja tärkein tehtävämme on varmistaa häiriötön sairaalatoiminta. Toimimme asiakaslähtöisesti, ammattitaitoisesti, kustannustehokkaasti ja yhteiskuntavastuullisesti - sekä 100 % vastuulla.
Lisätiedot: https://www.huskiinteistot.fi/

Hae työpaikkaa osoitteesta