Lähihoitaja (keikkatyö), Mainiokoti Kerttuli, Tuu, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitaja (keikkatyö), Mainiokoti Kerttuli, Tuusula
Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua meille Mainiokoti Kerttuliin Tuusulaan!

Mihin tulet töihin?Mainiokoti Kerttulissa asuvat ikääntyneet asukkaamme tarvitsevat ympärivuorokautista hoitoa, turvaa ja huolenpitoa. Kotimme sijaitsee Tuusulassa Lahelan rauhallisella pientaloalueella. Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja omannäköistä elämää. Laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistammekin jokaiselle asukkaallemme yksilöllisen hyvän elämän.

Kuka sinä olet?Olet koulutukseltasi lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Kokemus ikääntyneiden hoidosta ja lääkehoidon osaaminen katsotaan eduksi, muttei ole välttämätön. Tärkein ominaisuus, jota toivomme uudelta työkaveriltamme, onkin aito kiinnostus ikääntyneiden hoitotyöhön.

Miksi tulisit meille töihin?Mainiokodit ovat joustava työnantaja ja keikkatyössä sinulla on mahdollisuus työskennellä silloin, kun sinulle sopii. Keikkatyössä voit valita kuinka paljon vuoroja teet ja voit työskennellä myös esimerkiksi perhevapaan tai opiskelun lisäksi. Keikkatyöstä voit myös joustavasti siirtyä vakituiseen työsuhteeseen tai määräaikaiseen sijaisuuteen meillä Mainiokodeilla. Lisäksi meillä Kerttulissa on mahdollista työskennellä halutessasi myös Ykköskodin puolella mielenterveyskuntoutujien parissa.

Yksityisellä palveluntuottajalla on velvollisuus tarkistaa työnhakijoiden ja työtehtäviä vaihtavien työntekijöiden rikosrekisteriote iäkkäiden henkilöiden sosiaali- ja terveyspalveluissa Sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukaisten edellytysten täyttyessä.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta, toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Kerron mielelläni lisää:
Yksikön johtaja Pauliina Rantanen
040 677 2357 (arkisin klo 9-15)
pauliina.rantanen@mainiokodit.fi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Tuusula-Lahelantie/Lhihoitaja--keikkaty---Mainiokoti-Kerttuli--Tuusula_R0032985-1/apply