Terveyskeskuslääkäri, lähisairaalaosasto 2, Sasta, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sastamalan kampussairaalan lähisairaalaosasto 2:lla on tällä hetkellä 13 potilaspaikkaa ja osastolla työskentelee yksi lääkäri. Yksikön yhteydessä toimii palliatiivinen osasto, jonka lääkärin kanssa teette tiivistä yhteistyötä. Hoidamme yli 18-vuotiaita, pääasiassa yleisgeriatrisia potilaita.

Lääkärin työnkuva osastolla on monipuolinen ja yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa työtehtäviisi kuuluvat muun muassa:

- potilaiden kliininen tutkimus ja sairauksien diagnostiikka
- potilaan kokonaisvaltaisen hoidon suunnittelu ja toteuttaminen
- toimintakyvyn ja kokonaistilanteen arviointi sekä mahdolliset hoidonlinjaukset
- pientoimenpiteet osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan
- turvallisen kotiutumisen varmistaminen ja jatkohoidon suunnitteleminen

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Eduksi katsotaan erikoislääkärin tutkinto soveltuvalta alalta sekä pätevyys ohjaajana toimimiseen. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys. Valitun on toimitettava vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta, ja työhöntulotarkastus tehdään työterveydessämme.

Voit aloittaa tehtävässä sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikatyö, päivätyö ja viran koeaika on kuusi kuukautta. Työtä tehdään virka-aikana, eikä tehtävä sisällä päivystysvelvollisuutta.

Hoitohenkilöstöllämme on erinomainen osaaminen palliatiivisen potilaan hoidossa. Teemme tiiviistä yhteistyötä kampussairaalan muiden osastoiden kanssa ja senioritukea on aina saatavilla. Tilamme ovat modernit ja hyvin toimivat. Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme. Jätä hakemuksesi Kuntarekryn kautta.

Tehtävän hakuaikaa on jatkettu 3.10.2024 asti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-2343-24/fi_FI