Konekuski kiinteistöhuoltoon talvisesonkiin, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme talvikauden ajaksi aurakuskeja!

----------

Etsimmelumiaurakuskeja kiinteistöhuollon tehtäviin talvikaudeksi. Työt sijaitsevat Tampereen alueella. Työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti koneellisesti tehtävät auraus- ja hiekoitustyöt kiinteistöhuollon kohteissa. Työ pitää sisällään myös normaaleja käsillä tehtäviä kiinteistöhuollon töitä silloin, kun auraukselle tai hiekoitukselle ei ole tarvetta.

Työhön perehdytetään, jonka jälkeen työtä tehdään myös itsenäisesti. Työ on luonteeltaan fyysistä. Työaika vaihtelee aamun aikaisista herätyksistä illan pimeille tunneille. Työtä on tarjolla talvisesongin ajaksi.

----------

Odotamme työnhakijoilta:

- aiempi kokemus konekuskin töistä kiinteistöhuollossa katsotaan hakijalle eduksi

- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia

- vähintään B-luokan ajokorttia (oma auto katsotaan eduksi)

- hyvää suomen kielen taitoa

- reipasta asennetta työntekoon ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

- voimassa oleva tieturvakortti katsotaan hakijalle eduksi.

----------

Mitä tarjoamme ja palkka: Tarjoamme sinulle töitä talvikauden ajaksi tärkeässä tehtävässä. Palkkaus on Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen (pr. 5) tai sopimuksen mukainen.

----------

Miten haet työpaikkaa:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Anssi Lahti
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut

050 411 1703
anssi.lahti@eezy.fi
www.eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/573760046