Erikoistuva lääkäri, patologia, Turku, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Erikoistuminen toteutetaan määräaikaisessa virkasuhteessa alkaen 1.11.2024 tai sopimuksen mukaan.

Meillä pääset mukaan mukavaan työyhteisöön, jossa osallistut erikoislääkäreiden ohjauksessa patologian osa-alueisiin: Histologiseen ja sytologiseen diagnostiikkaan, obduktioihin ja molekyylipatologiaan. Koulutuksen edetessä pääset mukaan moniin asiantuntijatehtäviin: menetelmien kehittämiseen, laadunvarmistukseen ja kliinispatologiseen meetingtoimintaan. Pääset hyvin kouluttautumaan ja tieteellinen meritoituminen erikoistumisen ohessa on meillä mahdollista.

Laboratoriomme sijaitsee Turussa, Medisiina D:ssä.

Sinua odottaa kannustava työyhteisö, jossa voit kehittyä monipuoliseksi patologian osaajaksi. Tervetuloa!

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Virat täytetään enintään sen pituiseksi ajaksi, jonka hakija tarvitsee erikoislääkärin pätevyysvaatimusten mukaista koulutusta varten. Käytännössä virat täytetään tarvittavan yliopistosairaalapalvelun pituiseksi ajaksi. Tämän osoittamiseksi hakijan tulee tehdä hakemukseen selvitys suoritetusta ja puuttuvasta erikoistumispalvelusta yleis- ja erikoiskoulutus sekä yliopistoklinikkapalvelut eriteltyinä.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-04-601-24/fi_FI