Laboratoriohoitajan sijaisuus, kliinisen kemian l, Satakunnan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Keitä me olemme?
Moniammatillinen työyhteisömme koostuu laboratoriohoitajista/ bioanalyytikoista, sairaanhoitajista, kemisteistä, laboranteista, lähihoitajista, sihteereistä ja lääkäristä. Myös opiskelijat ovat merkityksellinen osa työyhteisöämme - kaikilla työntekijöillä on oma tärkeä roolinsa meidän laboratoriossamme. Meillä on joustava ja inhimillinen toimintakulttuuri, jossa huomioidaan työntekijän elämäntilanne ja sovitetaan yhteen työelämän kanssa.

Tutkimuspalveluihimme kuuluvat kliinisen kemian, hematologian ja kliinisen mikrobiologian tutkimukset. Lisäksi laboratoriomme vastaa Satakunnan hyvinvointialueen verikeskustoiminnasta. Laboratoriomme on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio (T245).

Mitä kaikkea meillä tehdään?
Meillä sinun on mahdollista työskennellä monissa eri työpisteissä. Hematologian työpisteessä töihisi kuuluvat mm. hematologian- ja hyytymistutkimukset ja diffaaminen perinteisen menetelmän lisäksi Cellavisionilla. Muissa työpisteissä tehtäviäsi ovat erilaiset kemian- ja immunokemian tutkimukset (automaatio), verikeskustoiminta, verikaasut, virtsa-analytiikka, pika-analyysit, mikroskopointi, IUI-laboratoriotoiminta ja erikoiskemia - ja tietenkin näytteenotto. Olemme etuoikeutettuja kohtaamaan erilaisia asiakasryhmiä vauvasta vaariin. Sinulla on mahdollisuus myös 3-vuorotyöhön niin halutessasi. Päivystäjänä (kolmivuorotyö) sinulla on mahdollisuus perehtyä useampiin työpisteisiin.

Meillä pääset kehittämään ja hyödyntämän osaamistasi. Perehdytykset suunnitellaan aina yksilöidysti lähtökohtiesi ja tarpeidesi mukaan. Perehdyttäjämme ovat huippuosaajia!

Entäpä työvuorot ja hyvinvointi?
Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jolloin voit itse vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Työhyvinvointiin haluamme panostaa erityisesti. Tarjoamme Sinulle liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun (Smartum) sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta. Työyhteisömme hyvinvointiryhmä Virikekanat järjestää aktiivisesti erilaisia yhteisiä aktiviteetteja, joihin kaikkien on mahdollista osallistua. Mainittakoon esim. erilaiset harrastuskokeilut, piknikit, brunssit ja pääsiäismunajahti.

Mitä toivomme sinulta?
Jos olet valmis tarttumaan reippaasti uusiin työtehtäviin ja oppimaan uutta, niin olet etsimämme henkilö. Toivomme sinulta avointa mieltä, joustavuutta, mukautuvaisuutta erilaisiin nopeasti vaihtuviin tilanteisiin ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Toivomme sinun syttyvän laboratorio- ja asiakaspalvelutyöstä kuten mekin!

Edelleen kiinnostunut? Käy katsomassa rekrytointivideomme!

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Monipuolinen laboratorioalan kokemus katsotaan eduksi. Huomioimme myös haun aikana valmistuvat bioanalyytikot ja opintojensa loppuvaiheessa olevat bioanalyytikko-opiskelijat.

Sijoituspaikka kliinisen kemian laboratorio Satasairaalassa Porissa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen ja palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan. Valinnoissa noudatamme koeaikaa, koeaika määräytyy määräaikaisuuden pituuden mukaan.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoituksen löydät kokonaisuudessaan myös osoitteesta sata.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta. Haastatteluja teemme jo hakuprosessin aikana.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SAT-05-205-24/fi_FI