Sosiaalityöntekijä, Lapsiperheiden sosiaalityö, R, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen asiantuntijatyön lapsiperheiden parissa, moniammatillisen tiimin jäsenenä. Työskentelet erityistä tukea tarvitsevien lasten, heidän perheidensä sekä läheisverkoston kanssa. Lapsiperhesosiaalityössä tehdään tiivistä yhteistyötä myös julkisen, yksityisen sekä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa.

Tiimimme Raision lapsiperhesosiaalityössä koostuu sosiaalityöntekijöistä (2), sosiaaliohjaajista (2) sekä johtavasta sosiaalityöntekijästä, joka on yhteinen Naantalin tiimin kanssa. Lapsiperhesosiaalityön tiimimme on pieni mutta erittäin motivoitunut, tehokas sekä keskusteleva. Työskentelemme systeemisen tiimimallin mukaisesti ja systeemisessä tiimissämme on mukana lastensuojelun kanssa yhteinen lapsiperhepsykologimme.

Työssäjaksamiseen liittyvät kysymykset ovat meille tärkeitä ja pyrimme yhdessä luomaan hyviä käytänteitä työviihtyvyyteen sekä työn ohessa palautumiseen. Työhyvinvointiasi tukevat myös säännölliset työnohjaukset ja konsultaatiot. Meillä on mahdollisuus tehdä etätyötä ja työaika on liukuva. Oman auton käyttömahdollisuus ei ole välttämätöntä, mutta joustavoittaa työn tekemistä.

Työskentelypaikkasi Raisiossa sijaitsee kaupungin keskustassa hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella. Omaa autoa käyttävät työntekijät voivat hakea pysäköintilupaa ja pysäköidä autonsa maksutta läheiselle pysäköintialueelle.

Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän laillistus.

Eduksi luetaan sosiaalialan työkokemus. Arvostamme ammattitaidon lisäksi erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa myös ne sosiaalityön opiskelijat, jotka täyttävät em. lain mukaisen sosiaalityöntekijän sijaisen kelpoisuusvaatimukset.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-1024-24/fi_FI