IV-asentaja, Uusimaa, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pääkaupunkiseudulla toimiva, vankalla ammattitaidolla LVIS-urakointia tekevä asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme osaavaa IV-asentajaa / sukittajaa vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto ja valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Työkohteet ovat pääasiassa pääkaupunkiseudulla sijaitsevia linja-ja toimitilasaneerauskohteita, joissa vastaat itsenäisesti mm. ilmanvaihdon alkukartoituksista ja IV-kanavien sukituksesta. Työaika on kokopäivätyötä 40h/vko.

Edellytämme hakijoilta,

Vahvaa ammattitaitoa IV-asentajan töistä
     Sukituskokemusta
     Muurauskokemusta siistin työnjäljen takaamiseksi, ammattimuurari ei kuitenkaan tarvitse olla
     Itsenäistä ja motivoitunutta työskentelyotetta

Asiakasyrityksemme tarjoaa,

Ammattitaitoisen työyhteisön
     Monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä LVIS-urakoinnin parissa
     Itsenäisen työnkuvan ja kilpailukykyisen palkkauksen
     Mahdollisuuden kehittää omaa ammattiosaamista

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/4767666