Tarjoilija, Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 10.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme tarjoilijoita eri asiakasyrityksillemme Jyväskylään ja lähiseuduille. Työtehtäviin kuuluu muun muassa ruokatilausten vastaanotto kassalla, tilausten pöytiintarjoilu, ravintolan siisteyden ylläpito, asiakkaiden palvelu ja mahdollisia muita ravintolan työtehtäviä.
Voit työskennellä tilanteestasi riippuen meidän kauttamme kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai keikkaluontoisesti. Työajat vaihtelevat ravintoloiden aukioloaikojen ja tilausten mukaan, joten ajoista ja niihin liittyvistä toiveistasi voidaan keskustella tarkemmin haastattelussa. Palkkaus määräytyy aina Marava tes:in pohjalta kokemusvuosiesi mukaan. Toki voit aina kertoa meille myös palkkatoiveistasi niin neuvotellaan. Paikkoja saatetaan täyttää myös heti sopivien henkilön löydyttyä!
Toivomme hakijoilta:

Palveluhenkisyyttä, motivaatiota ja ahkeraa työskentelyotetta
Jonkin verran kokemusta asiakaspalvelusta tai ravintolatyöstä
Hygienia- ja/tai anniskelupassia

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi suoraan sivun alareunassa olevan painikkeen kautta.
Lisätiedot: Hanna-Maria Sandelin, hanna-maria.sandelin@henkilostoasiantuntijat.fi, (puh. 040 635 8813)

Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy on keskisuomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointiratkaisut sekä työllistämisen asiantuntijapalvelut.
Olemme reilu ja omista työntekijöistämme huolehtiva henkilöstöpalveluyritys. Työterveyden ja lakisääteisten vakuutusten lisäksi olet meidän kauttamme vakuutettu myös vapaa-ajalla. Maksamme sinulle aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan lomarahoineen ja mahdollisine sairaspäivärahoineen. Työntekijämme ovat vakuutettuja Fenniassa ja työterveys hoidettu Mehiläinen Oy:n kautta.
Voit tehdä meillä töitä keikkaluontaisesti, määräaikaisesti tai vakituisesti. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia eri alan osaajia, joilla on osaamista ja halua tehdä töitä. Tule meille töihin!Seuraa meitä ja avoimia työpaikkoja kotisivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa:https://henkilostoasiantuntijat.fi/https://www.facebook.com/henkilostoasiantuntijat/https://www.instagram.com/henkilostoasiantuntijat/https://www.linkedin.com/company/suomen-henkilostoasiantuntijat-oy/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://henkilostoasiantuntijat.fi/tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=290&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol