Projektinjohtaja, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Palkkaus: 4421,23€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaako sinua työ kaupungin viheralueiden suunnitteluttamiseen liittyvällä laajalla tehtäväkentällä? Haluatko vaikuttaa toteutussuunnittelun luontopohjaisiin ratkaisuihin, monimuotoisen kasvillisuuden käyttöön sekä viihtyisien puisto- ja virkistysalueiden suunnitteluun, erityisalana katuvihreä?

Haemme nyt asiantuntevaan joukkoomme viheralueiden suunnitteluttamisen projektinjohtajaa vakinaiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat Helsingin puistojen, virkistysalueiden ja ulkoliikuntapaikkojen suunnitteluttaminen. Lisäksi osallistut katusuunnitteluhankkeisiin katuympäristön asiantuntijana. Vastaat projektinjohtajana suunnitteluhankkeista, suunnitelmien etenemisestä päätöksentekoon ja rakennuttamiseen. Huolehdit projektien suunnitteluvaiheen aikataulusta, sidosryhmäyhteistyöstä, suunnittelun kustannuksista sekä projektien sisällöstä, laadusta ja toteutuskustannuksista.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esim. maisema-arkkitehti, FM, Hortonomi YAMK, MMM), jota täydentää hyvä perehtyneisyys rakentamistalouteen. Vaihtoehtoisesti AMK-tutkinto täydennettynä pitkällä ja monipuolisella kokemuksella sekä täydennyskoulutuksella tuottaa tarvittavan tietotason.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta puistojen, viheralueiden ja katuvihrealueiden suunnittelusta, sidosryhmäyhteistyöstä, sekä innostunutta otetta haastavienkin suunnitteluprosessien läpivientiin. Lisäksi luemme eduksi, jos sinulla on kokemusta tietomallipohjaisesta suunnittelusta.

Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkö- ja palvelurajojen. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja vaihtelevia työtehtäviä.

Helsingin kaupungin työntekijänä saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa vapaa-ajan etuja, kuten runsaan henkilöstöliikunnan tarjonnan ja Epassin kulttuuri-, liikunta-, lounas-, ja työmatkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä. Suurena työnantajana tarjoamme monia mahdollisuuksia ammattitaidon kehittämiseen, kuten kattavan koulutustarjonnan sekä monenlaisia urapolkuja. Työlläsi on yhteiskunnallista merkitystä ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista.

Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa, työajat ovat joustavat ja työtä tehdään monipaikkaisesti. Ymmärrämme, että työ ei ole koko elämä ja pyrimme löytämään eri elämäntilanteisiin sopivia ratkaisuja ja joustoja.

Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen. Tehtäväkohtainen palkka on 4421,23€/kk. Lisäksi maksetaan työkokemukseen ja kokonaisharkintaan perustuvaa henkilökohtaista palkanosaa 0-18 %.

Meillä teet vaikuttavia töitä ja mahdollistat itsesi näköisen työuran!

Heräsikö mielenkiintosi? Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta 19.9.2024 mennessä! Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja voit aina kysellä joko puhelimitse tai sähköpostitse, lisätietojen antajan löydät alta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KYMP-01-26-24