Johtava asiantuntija (projektipäällikkö), Oikeuskanslerinvirasto
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Palkkaus: 5370,18-6052,34€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Valtioneuvoston kansliassa on haettavana

johtavan asiantuntijan (projektipäällikkö)

määräaikainen virkasuhde ajalle 1.1.2025-31.3.2027. Määräaikaisuuden perusteena on työn luonne (valtion virkamieslaki 9 § 1 mom.). Tehtävä on valtioneuvoston kanslian yhteinen ja se on sijoitettu strategiaosastolle yhteiskuntapolitiikan suunnitteluyksikköön.

Strategiaosaston tehtäviin kuuluvat mm. yhteiskuntapolitiikan ennakointi ja suunnittelu, kestävyysarviointi, tutkimus- ja innovaatiopolitiikan ja sen rahoituksen sekä valtion sektoritutkimuksen tavoitteiden yhteensovittaminen, kestävän kehityksen kansallisen toimeenpanon yhteensovittaminen, hallituksen strategiatyö, hallituspolitiikan raportointi sekä toimiminen hallituksen tukena poikkihallinnollisissa ja kokonaiskuvaa vaativissa tehtävissä.

Valtioneuvosto hyväksyi 31.8.2023 eduskunnalle annettavan tiedonannon toimista, joilla edistetään yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa ja syrjimättömyyttä suomalaisessa yhteiskunnassa. Tiedonanto nojaa hallitusohjelmaan ja edellisten hallitusten työhön ja siihen on kirjattu lukuisia toimia yhdenvertaisuuden edistämiseksi ja rasismin torjumiseksi. Valtioneuvosto asetti 16.11.2023 hankkeen, jonka tehtävänä on vastata yhdenvertaisuudesta, tasa-arvosta ja syrjimättömyydestä annetun tiedonannon toimeenpanosta. Hankkeen sihteeristössä työskentelee projektipäällikkönä johtava asiantuntija sekä kaksi muuta asiantuntijaa.

Johtavan asiantuntijan pääasiallisena tehtävänä on vastata hankkeen toiminnasta kokonaisuutena sisältäen strategiaosaston kolmen hengen valmisteluryhmän ja valtioneuvoston hankeryhmän koordinoinnin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/6611/fi_FI