Palvelutyöntekijä, Kumpupilvi, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Palkkaus: 2063,99€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
PALVELUTYÖNTEKIJÄ - Liity joukkoomme Palvelukeskus Helsinkiin ja ole mukana luomassa kaupungin viihtyisintä työympäristöä!

Päiväkoti Kumpupilvessä tarjoamme asiakkaillemme hyvät eväät elämään sekä puhtaan ympäristön jokaisena arkipäivänä. Työympäristömme on eloisa ja toisinaan vilkas, kun kohteessa riittää iloista lasten leikkiä. Tulevassa tiimissäsi työskentelee kaksi muuta alan ammattilaista, kuten ruokapalveluvastaava ja palvelutyöntekijä. Kumpupilvessä lapset ruokailevat kahdessa ruokasalissa ja aulatilassa, kahdessa ruokavuorossa. Päiväkodissa on tällä hetkellä noin 130 lasta.

Palvelutyöntekijänä huolehdit päiväkodin puhtaudesta. Vastaat siivousohjelman mukaisesti tilojen siivouksesta omalla alueellasi ja avustat myös keittiössä ruokahuollon tehtävissä kuten astiahuollon, aamu- ja välipalan esivalmistus tehtävissä ja lounaansalaatin esivalmistuksessa. Tehtäviisi kuuluu myös yhdessä ruopalaveluvastaavan kanssa huolehtia omavalvonnan toteutuksesta ja hävikin hallinnasta.
Olet aidosti asiakaspalveluhenkinen ammattilainen, joka kohtaa asiakkaat ammattimaisesti ja suurella hymyllä. Nautit työskentelystä lasten ja aikuisten parissa päiväkodin iloisessa, mutta ajoittain vilkkaassa ilmapiirissä.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työpaikan, jossa työaikasi on säännöllinen ja ennakoitava, arkisin klo 8.30-16.09 välillä.

Onnistut tehtävässä, jos:
 Sinulla on alalle soveltuva koulutus tai kokemusta vastaavista tehtävistä.
 Omistat hygieniapassin.
 Pystyt suoriutumaan fyysisesti vaativista työtehtävistä.

Suomen suurimman työnantajan vakauden lisäksi tarjoamme kattavat edut hyvinvointisi tueksi, kuten runsaat lomaedut jopa 38 arkipäivää, kokemuslisät (5 vuoden kokemuksella 3 % ja 10 vuoden kokemuksella 8 %), kaupunkipyöräedun, ePassin työmatkaedun 300 €/vuosi, kulttuuri- ja liikuntaedun 200 €/vuosi sekä lounasedun. Voit itse vaikuttaa ansioihisi erilaisilla palkkioilla ja tarjoamme apua myös asunnon etsimisessä.

Mikäli haluat päästä osaksi Helsingin siisteintä työpaikkaa, hae mukaan heti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Ennen työn aloittamista on valituksi tulleen henkilön esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto ja rikosrekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/PALKE-02-142-24