Hammaslääkäri, Suun terveydenhuolto, Salo, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tarjolla on monipuolista ja haastavaa työtä Varsinais-Suomen hyvinvointialueella. Varsinais-Suomen hyvinvointialueella toimii noin 700 suun terveydenhuollon ammattilaista, jotka työskentelevät moniammatillisesti. Palveluihin kuuluu perushammashoito, sisältäen kiire- ja päivystyshoidon sekä perustason erikoishammashoidon. Työhön kuuluvat terveyskeskushammaslääkärin työtehtävät sisältäen kiireettömän perushoidon ja päivystystyöskentelyn.

Toivomme sinulta hyvää yhteistyökykyä, päätöksentekokykyä ja halua kehittyä työssä.
Tarjoamme dynaamisen ja osaavan työyhteisön sekä hyvät konsultaatiomahdollisuudet kollegoilta ja Varsinais-Suomen hyvinvointialueen erikoishammaslääkäreiltä. Toiminnassamme on konsultoitavissa lähes kaikkien erikoisalojen erikoishammaslääkärit.

Salon suun terveydenhuollon yksikössä työskentelee n.80 ammattilaista kolmessa eri hoitolassa, jotka kaikki sijaitsevat keskustan välittömässä läheisyydessä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia hammaslääkärin tehtävissä.
Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-552-24/fi_FI