Yleiskaava-arkkitehti, Kokkolan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme luovaa ja kehittämishaluista yleiskaava-arkkitehtiä moniammatilliseen, keskustelevaan ja innovatiiviseen kaupunkisuunnittelun tiimiin. Tarjoamme sinulle monipuoliset ja mielenkiintoiset asiantuntijatehtävät kaavoituksessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on teknillisessä yliopistossa tai korkeakoulussa suoritettu arkkitehdin tutkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä kokemus suunnittelijana toimimisesta. Tehtävän hoitamisen edellytyksenä on MRL:n määrittelemä kaavanlaatijan pätevyys.

Yleiskaava-arkkitehdin tehtäviin sisältyy yleiskaavojen ja strategisten sekä muiden yleispiirteisten maankäytön suunnitteluhankkeiden kokonaisvaltainen ja -vastuullinen ohjaaminen ja suunnittelu, yleiskaavojen hanke- ja vuosisuunnittelu sekä näiden seuranta ja toteuttamisohjelma, valtakunnallisten yleiskaavoitukseen liittyvien kehittämishankkeiden ja -projektien seuranta ja tarvittaessa niihin osallistuminen, osallistuminen muihin hankepohjaisiin projekteihin hoitamalla sovittua osatehtävää.

Tehtäviisi kuuluu merkittäviä ja vaativia maankäytön suunnittelu- ja selvityshankkeita, konsulttitöiden tilaamista ja ohjaamista, viranomaisyhteistyötä sekä asiakaspalvelua ja omaan tehtäväkuvaan ja ammattiosaamiseen liittyvien asioiden opastaminen ja ohjaaminen. Vastaat hankkeittesi ohjelmoinnista ja projektihallinnasta, osallistut kaupunkirakenteen kehittymisen ohjaamiseen ja seurantaan, yksikön toiminnan kehittämiseen ja ylläpitämiseen sekä kaavoitusohjelman laadintaan.

Virkaan valittavan tehtäviin kuuluvat myös, erityiskysymysten tutkiminen yhdessä asiantuntijoiden kanssa, kaavoitukseen liittyvien lausuntojen valmistelu, päätöskäsittelyjen valmistelu ja erikseen sovittaessa esittely.

Kokemus kaupunkisuunnittelusta ja työskentelystä julkishallinnon organisaatiossa ja alaan liittyvän lainsäädännön soveltamisesta katsotaan ansioksi. Arvostamme taitoa suurten ja vaativien hankkeiden suunnitteluun, perehtyneisyyttä kaupunkisuunnittelun prosesseihin ja hyviä projektihallinnan taitoja. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus-, yhteistyötaidot ja toimit sujuvasti eri sidosryhmien ja verkostojen kanssa sekä kykyä toimia ratkaisukeskeisesti.

Tehtävä edellyttää Autocad- ja Office-ohjelmien hallintaa. Paikkatieto- ja kuntarekisteriohjelmien tuntemus katsotaan eduksi. Edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan hakijalle eduksi.

Tueksesi saat innostuneen kaupunkisuunnittelijoiden työyhteisön, jossa voit kehittyä. Tarjoamme mahdollisuuden oman osaamisesi jatkuvaan kasvattamiseen ja lisäkouluttautumiseen. Liukuva työaika ja työskentely osittain etänä on myös mahdollista. Saat työantajaltasi työsuhde-etuina ePassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasalennuksen sekä työkykyä ylläpitävän työterveyshuollon palvelun.

Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisten henkilöstön virka- ja työehtosopimusten mukaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävä täytetään 2.12.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee jättää ma 7.10.2024 kello 16.00 mennessä. Tehtävään haetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta: avain: KOK-02-18-24
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KOK-02-18-24/fi_FI