Päiväkotiapulainen, Montessoripäiväkoti Rantakaislan ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme päiväkotiapulaista 1.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan jo aiemmin. Työtehtäviisi kuuluvat päiväkodin siivouksesta, vaate- ja pyykkihuollosta vastaamisen lisäksi myös lapsiryhmissä ja keittiössä avustamista.
Tarjoamme sinulle työpaikan rauhallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä. Henkilöstöetuina saat mm. työvaate-edun, virikesetelit, säännölliset hieronnat, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, työpaikkaruokailun sekä koko talon suunnittelu- ja koulutuspäivät.
Montessoripäiväkoti Rantakaisla on vuonna 1984 perustettu, Vantaan Hiekkaharjussa toimiva kannatusyhdistyksen ylläpitämä päiväkoti, joka sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella.
Päiväkodissamme toimii yksi 0-3 -vuotiaiden ryhmä ja kaksi 3-6 -vuotiaiden ryhmää. Tarjoamme myös laadukasta esiopetusta. Lapsia päiväkodissamme on kokonaisuudessaan 54. Moniammatillinen yhteisömme on pitkäaikaista ja koostuu montessoriohjaajista, varhaiskasvatuksen opettajista, lastenhoitajista, päiväkotiapulaisesta ja kokista.
Päiväkotimme on auki arkisin 07:30-17:00, johon väliin myös työaikasi sijoittuu. Noudatamme yksityisen sosiaalialan TES:iä.
Kiinnostus montessoripedagogiikkaa kohtaan katsotaan eduksesi. Tuemme aktiivisesti henkilöstöä ammatillisessa kouluttautumisessa sekä arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimityöskentelykykyä!
Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote viimeistään työsuhteen ensimmäisenä päivänä. Työtehtävä edellyttää suomen kielen taitoa. Tehtävässä noudatetaan kuuden
kuukauden koeaikaa. Työsuhde on voimassa toistaiseksi.
Käsittelemme hakemuksia niiden saapumisjärjestyksessä, joten tutustu meihin lisää osoitteessa www.rantakaisla.fi.
Lisätietoja toimesta saat toiminnanjohtaja Johanna Nirkolta p. 0400 202 620, johanna@rantakaisla.fi.

Toimitathan vapaamuotoisen hakemuksen sekä CV:si 30.9.2024 mennessä Johannalle sähköpostilla.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:johanna@rantakaisla.fi