Viestintäassistentti, Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Palkkaus: 2050€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry etsii viestintäassistenttia osaksi Kumppanuuskeskuksen neuvontapisteen tiimiä.

Viestintäassistentin tehtävänä on mm. Lähellä.fi-verkkopalvelun kehittämiseen sekä verkostotyöhön osallistuminen,
Asiakkaiden ohjaaminen Lähellä.fi -sivuston käyttämisessä puhelimitse, sähköpostitse ja kasvotusten.

Lähellä.fi-sivustosta viestiminen

Tehtäviin kuluu yhdistyksen henkilöstön viestinnän tukeminen (uutiskirjeet, tapahtumajulisteet, esitteet, some-kanavien käyttö)
Lisäksi mm. tapahtumien, tilaisuuksien ja koulutuksien suunnitteluun sekä niiden toteuttamiseen osallistuminen

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää

Tietoteknistä osaamista (Office-ohjelmien sujuvaa hallinta)
Yhteistyökyvykkyyttä, tiimityötaitoja ja toimeen tulemista monenlaisten ihmisten kanssa
Oma-aloitteisuutta ja innokasta asennetta uuden kokeilemisessa ja toimeen tarttumisessa.

Eduksi katsotaan, mikäli osaat käyttää kuvankäsittelyohjelmia (esim. canva) ja ajokortti. Tiedot ja taidot on voitu hankkia joko koulutuksen, työn tai harrastusten tai näiden yhdistelmän avulla.

Tarjoamme sinulle

Tehtävään valitulle tarjotaan mentorina toimivan esihenkilön ja työyhteisön tuki, oppimisen ja kehittymisen mahdollisuuksia (työnohjaus ja koulutus) sekä työterveyden palvelut. Työntekijöiden hyvinvoinnin tueksi PPsotu tarjoaa mm. liikunta- ja kulttuuriedun (e-passi) ja tyhy-toimintaa.

Työehdot
Työ alkaa 1.11.2024 (tai sopimuksen mukaan). Työ voi olla joko koko (37,5h/vko)- tai osa-aikainen. Tehtävästä maksettava palkka on 2050e/kk (kokoaikainen). Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa TES:ä. Avoinna oleva työpaikka liittyy osatyökykyisten ja nuorten työllistymisen avustusohjelmaan Paikka auki https://www.paikka-auki.fi/, joka on Sosiaali- ja terveysministeriön (STM) alainen avustusohjelma. Rahoituksesta johtuen työhön palkattavan henkilön on oltava työn alkamishetkellä 18-29-vuotias työtön nuori, jolla vain vähän tai ei ollenkaan työkokemusta tai osatyökykyinen.

Työpiste sijaitsee Oulussa, Kumppanuuskeskuksella, Kansankatu 53, 90100 Oulu.

Hakuohjeet
Tiedusteluihin vastaa arkipäivisin toiminnanjohtaja Anna Katajala p.040820 5228 tai anna.katajala@ppsotu.fi. Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 29.9.2024 mennessä sähköpostilla osoitteeseen anna.katajala@ppsotu.fi. Hakijoita voidaan haastatella jo ennen hakuajan päättymistä ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:anna.katajala@ppsotu.fi