Henkilökohtainen ohjaaja, Telma, Rovaniemi, Ammattiopisto Luovi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Erityinen tehtäväsi

Henkilökohtaisena ohjaajana toteutat yksilöllistä opintopolkua ammatillisen erityisopettajan ja ryhmän muiden ohjaajien kanssa. Keskeistä työssäsi on opiskelijan yksilöllinen ohjaus ja tukeminen opiskelussa ja arjen hallinnan taidoissa. Työssä pääset ohjaamaan opiskelijaa käytännönläheisesti monenlaisissa tehtävissä oppimisympäristöissämme. Työskentelet yhdessä laajan moniammatillisen verkoston kanssa. Työsi tukena sinulla on tiimi, jonka kanssa yhdessä luotte opiskelijoillemme parhaat mahdolliset oppimisen edellytykset.

Oletko etsimämme osaaja?

Voit olla etsimämme ohjaaja, mikäli olet kiinnostunut ohjaustyöstä tai sinulta löytyy jo alan työkokemusta. Toivomme, että sinulla on kokemusta kehitysvammaisten kanssa toimimisesta. Eduksi katsomme soveltuvan sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan koulutuksen. Tärkeintä on innostunut asenteesi tehtäviä kohtaan ja halu työskennellä erityistä tukea tarvitsevien nuorten kanssa. Olet positiivinen sekä kannustava ja sinulla on kyky kohdata erilaisia ihmisiä arvostavasti. Pystyt havaitsemaan opiskelijan yksilöllisiä tarpeita ja ennakoimaan toimintaa niiden mukaisesti. Sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä sekä kärsivällisyyttä erilaisissa tilanteissa. Tehtävässä korostuu tiimityöskentelyn merkityksellisyys, joten sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot.

Miten haluamme tukea työssä onnistumistasi?

Me haluamme mahdollistaa onnistumisesi työssä ajanmukaisilla välineillä ja kehittymismahdollisuuksilla sekä rennolla ilmapiirillä, olethan osa edelläkävijöiden työyhteisöä. Meillä saat kattavan perehdytyksen työhösi ja haluamme tarjota sinulle parhaat mahdolliset työkalut arkeen sekä osaavan tiimin tuen. Kannustamme henkilöstöämme oman osaamisen kehittämiseen sekä uuden oppimiseen. Tervetuloa osaksi yhdessä tekevää ja lämminhenkistä työyhteisöä!

Työsuhde on osa-aikainen päivätyö (30 h/viikko) ja määräaikainen 15.6.2025 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhteen ehdot määräytyvät Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti ja tehtävän palkkaus on työkokemuksesi mukaan noin 1650-1920e/kk.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://luovi.solaforce.com/app/external/jobs/451?source=TE_PALVELUT