Perheohjaaja Lastensuojelu, Kouvola, Kymenlaakson hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Palkkaus: 2988,48€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kymenlaakson hyvinvointialueen lastensuojelu jakautuu kolmeen toimipisteeseen, jotka ovat Kouvolassa, Kotkassa ja Haminassa. Haemme perheohjaajaa vakituiseen tehtävään Kouvolan toimipisteeseen.

Työskentelemme systeemisen työotteen mukaisesti ja Kouvolassa meillä on yhteensä viisi lastensuojelun tiimiä. Tiimeissä työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja perheohjaajia. Systeemisissä tiimeissä on mukana myös perheterapeutti. Tiimien esimiehinä toimivat johtavat sosiaalityöntekijät.

Lastensuojelun tiimin perheohjaajana työskentelet lastensuojelun asiakkaina olevien lasten, nuorten, perheiden ja verkostojen kanssa. Pääsääntöisesti tehostettua perhetyötä tehdään perheen omassa kodissa. Perhetyö painottuu virka-aikana tehtävään työhön, mutta työ sisältää myös iltatyötä sekä tarvittaessa lauantaityötä. Työaika on liukuva yleistyöaika 38,25 h/viikko. Perheohjaajana voit käyttää työssäsi monipuolisia työtapoja, kuten erilaisia yksilöllisiä tai yhteisöllisiä menetelmiä, ohjausta tai konkreettista apua perheen tarpeen mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on sosionomi AMK -tutkinto. Hakijalta toivotaan aiempaa työkokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työtä tukeva erityisosaaminen ja lisäkoulutukset katsotaan eduksi.
Työpäivien aikana ollaan paljon liikkeellä, joten toivomme, että sinulla on ajokortti ja mahdollisuus käyttää tarpeen mukaan myös omaa autoa. Valitulla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6§/2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) sekä huumausainetodistus. Tehtävään valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Koeaika on 6 kk. Tehtäväkohtainen palkka 2988,48€/kk. Tehtävä täytetään 1.11.2024 alkaen.

Työ lastensuojelussa on monipuolista ja haastavaa, mutta myös palkitsevaa. Toivomme sinulta joustavuutta, huumorintajua, ammattitaitoa ja halua kehittää niin itseäsi, tiimin työskentelyä, kuin koko lastensuojelua. Pidämme tärkeänä asiakkaidemme arvostavaa kohtaamista, kuuntelemisen taitoa sekä kykyä ottaa asioita puheeksi ja toivomme tätä myös sinulta. Me puolestamme lupaamme sinulle tiimin ja lähiesimiehen tuen, mukavat työkaverit, kivan työyhteisön ja työpaikan keskeisellä sijainnilla. Työtä tukevat säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset, erilaiset täydennyskoulutukset sekä kehittämis- ja työhyvinvointipäivät. Työntekijöillä on epassi käytössä ja mahdollisuus työsuhdepyörän hankkimiseen.

Yhteydenotot: johtava sosiaalityöntekijä Miia Uotila p. 044 2238885 tai johtava sosiaalityöntekijä Minttu Ketonen p. 0400 853232
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KYMENHVA-02-360-24/fi_FI