hankinta-asiantuntija, Rovaniemen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Palkkaus: 4145,02€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hankinta-asiantuntijan pääasiallisena tehtävänä on erityisesti tilapalvelukeskuksen tehtäviin liittyvien kilpailuttamisprosessien suunnittelu, toteuttaminen, päätöksenteon valmistelu ja sopimushallinta. Lisäksi hankinta-asiantuntija neuvoo ja kouluttaa tilapalvelukeskuksen henkilöstöä julkisiin hankintoihin ja hankintasopimuksiin liittyvissä asioissa. Hankinta-asiantuntija osallistuu myös hankintaprosessien ja toimintojen kehittämiseen osana hankintapalvelut-yksikön toimintaa. Työ on projektiluonteista, ja hankintaprojekteja on meneillään useita samanaikaisesti.

Tarjoamme vastuullisen ja mielenkiintoisen asiantuntijatehtävän Rovaniemen kaupungilla. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hankintalain ja sopimusten hallinnan vahvaa ymmärrystä ja soveltamista käytäntöön, laajojen asiakokonaisuuksien hallintaa, organisointikykyä, kykyä kirjallisten aineistojen tuottamiseen, vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta.

Toimen pätevyysvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Valinnassa painotamme henkilökohtaisia ominaisuuksia ja soveltuvuutta tehtävään sekä kokemusta julkisista hankinnoista ja sopimusten valmistelusta. Käytössämme on sähköinen Cloudia kilpailutus- ja sopimushallintajärjestelmä, jonka tuntemuksen katsomme eduksi.

Toimessa on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Hankinta-asiantuntijan tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 4145,02 €/kk + mahdolliset työkokemuslisät.

Hankinta-asiantuntijan toimeen haetaan jättämällä hakemus 11.10.2024 klo 16:00 mennessä Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry.

Noudatamme anonyymiä rekrytointimenettelyä. Käytännössä rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esimerkiksi nimestä, iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Taustatiedoissa kysyttävät tiedot eivät näy rekrytoivalle esihenkilölle. Tavoitteenamme on anonyymin rekrytoinnin avulla kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen ja työkokemukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ROI-01-5-24/fi_FI