Arkkitehti/Rakennusarkkitehti, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakkaallemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää rakennusarkkitehtiä korjaus- sekä muutostöihin. Kyseessä on suorarekrytointi, eli tulet työllistymään suoraan asiakkaan kirjoille.

Tehtävään tulet saamaan kattavan perehdytyksen. Asiakkaamme tarjoaa myös mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön. Hakijoilta toivomme alan soveltuvaa koulutusta. Työtehtävät keskittyvät pääasiassa taloyhtiöhankkeisiin. Tulet työskentelemään tiiviisti myös asiakasrajapinnassa, joten toivomme asiakaslähtöistä ajattelutapaa.

Hakijoilta toivomme:

Tehtävään soveltuva koulutustausta (rakennusarkkitehti, arkkitehti tai kokenut rakennuspiirtäjä/suunnitteluassistentti)
     Sujuva AutoCADin käyttö
     Revitin tai ArchiCADin osaaminen
     B-ajokortti
     Sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme:

Toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen
     Mielenkiintoiset työtehtävät
     Ammattilaiset työsi tueksi
     Kilpailukykyisen palkkauksen

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin hae rohkeasti paikkaa. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen prorekrytointi@henkilostomestarit.fi otsikolla Arkkitehti. Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Käy myös katsomassa työntekijävideomme suorarekrytoinnista

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/17475302