Lähihoitajia Wilhelmiinan uuteen toimintaan, Wilhelmiina Palvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 12.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Wilhelmiina on ikäihmisille koti, jossa he saavat tarvitsemaansa hoivaa ja tukea. Visiomme on "Jotta me kaikki voimme ikääntyä paremmin". Teemme rohkeaa työtä paremman ikääntymisen, ihmisten osallisuuden ja arvokkaan vanhuuden puolesta. Omistajamme on Miina Sillanpään Säätiö.

Wilhelmiina Tenholan arki Helsingin Ruskeasuolla alkoi kesällä 2023 ja nyt syksy tuo tullessaan uusia kuvioita toimintaamme, mikä tarkoittaa sitä, että Tenholan tiimi kaipaa muutosmyönteisiä ja kokeneita lähihoitajia joukkoonsa käynnistämään uudenlaista toimintaa.

Tenholaan avautuu kymmenen ympärivuorokautisen palveluasumisen kotia, jossa asiakkaat saavat yksilöllistä tukea ja hoivaa omassa turvallisessa kodissaan. Tarjoamme sekä yksiöitä että kaksioita. Kodeissa voi asua pariskuntiakin.

Uuden toiminnan käynnistäminen tuo mukanaan vaihtelevia tilanteita ja nopeitakin muutoksia, joten pärjätäksesi sinulla täytyy olla hyvä paineensietokyky, muutosmyönteinen asenne ja tietysti tahtoa kehittämiseen. Uusien asiakkaiden muutot voivat tuoda hektisyyttä päivään ja erinäiset toimintamallien sekä käytäntöjen muovautuminen vie aikansa, joten olethan kärsivällinen.

Onneksi tukea saa talossa jo olevasta työyhteisöstä, joka on kokenut vastaavaa. Lisäksi Tenholassa yhdistyvät viihtyisät ja käytännölliset tilat tuovat helpotusta päivittäiseen arkeen, ja mikä parasta, sinä itse saat olla vaikuttamassa uuden toiminnan perusteiden rakentamiseen ja eteenpäin viemiseen!

Koska toiminta on aluksi pientä, työpäiväsi voi ajoittain sijoittua Tenholan muistikotien tai kotihoidon puolelle. Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Aloitus mahdollisimman pian.

Mikäli sinua kiinnostaa vaihtelevat työpäivät, uuden toiminnan käynnistäminen sekä alussa hieman itsenäisempi työ ja olet jo jonkin aikaa toiminut lääkeluvallisena lähihoitajana, puhut hyvää suomea ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot, hae meille Tenholaan!

Edellytämme kokemusta ja tahtoa työskennellä ikäihmisten parissa. Arvostamme kokemusta muistisairaista ikäihmisistä. Katsomme eduksi, mikäli sinulta löytyy myös kokemusta uuden toiminnan käynnistämisestä.

Työskentelet kasvotusten ihmisten kanssa, joten kohtaamisen ja kosketuksen merkitys korostuu työssäsi. Lähihoitajana tehtäväsi muodostuvat asiakkaiden päivittäisen hyvinvoinnin tukemisessa ja hyvän arjen mahdollistamisessa. Hyvän arjen perustana käytämme Muistimontessori filosofiaa.

Pidämme henkilöstömme muisti- ja ammattiosaamista arvossa hyödyntämällä mm. Skhole -oppimisympäristöä koulutuksissa. Haluamme olla mukana tukemassa hoivahenkilökuntamme ammattiosaamista niin lyhyemmissä kuin hieman pidemmissäkin koulutuksissa.

Työvuorot ovat toiveittesi mukaisia, sillä sinä itse saat pitkälti olla suunnittelemassa niitä. Epassilla (200 € 2 krt vuodessa) voit käydä keikoilla, kokeilla uusia liikuntamuotoja, käydä rentouttavassa hieronnassa työpäivän päätteeksi tai hyödyntää saldoa työmatkoihisi. Ortonin kiinteistön kuntosali on vapaassa käytössäsi. Wilhelmiinan omasta ravintolasta saat nauttia aamupalaa ja lounasta henkilökuntahinnoin, ja lisäksi maksuton kahvi/tee auttaa virkeyteesi.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja palkkaluokka on G20C (2396,85 € - 2592,75 €). Kokonaispalkka riippuu siis työkokemuksestasi sekä vuorolisistä. Näiden lisäksi maksamme 50 € Wilhelmiina -lisän sekä 1000 € Tervetulokannusteen uuden työsuhteen kunniaksi. Kannuste maksetaan porrastetusti 4 kk ja 6 kk työssäolon jälkeen.

Wilhelmiina on savuton työnantaja. Työsuhteen alkaessa pyydämme esittämään alalle soveltuvan rikosrekisteriotteen.

Mikäli mielelläsi kuulisit tehtävästä tarkemmin, voit olla yhteydessä projektipäällikkö Eeva Roilakseen eeva.roilas@wilhelmiina.fi 044 706 0142 tai HR konsultti Krista Isomäkeen krista.isomaki@wilhelmiina.fi 044 706 0118.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/27b46b61-6fc9-42c4-9c31-5f2b87b387e5