Tietomallikoordinaattori/Mittauspäällikkö, Ratatek Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vuonna 2008 perustettu Ratatek Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia sähköistyksen, rakentamisen ja kunnossapidon palveluita pääasiassa Suomen rataverkolla, toimialueenamme on myös Ruotsi. Toimintamme kattaa koko ratainfran elinkaaren ja olemme myös osa kansainvälistä Expin Groupia.

Asiakkaamme sekä yhteistyökumppanimme tuntevat meidät ratkaisukeskeisestä ja laadukkaasta palvelusta. Yhdistämme työssämme eri toimintamalleja tarjotaksemme parhaan mahdollisen osaamisen alalta. Toimintamme vahvuuksia onkin juuri osaava ja sitoutunut henkilöstö, jolla on pitkä kokemus rata- ja raitiotiesähköistyksistä sekä ratarakentamisesta. Ratatekin kautta sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään alan asiantuntijoiden kanssa sekä oppimaan uutta ja kehittämään omaa osaamistasi.

Etsimme kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen tietomallikoordinaattoria, jonka työnkuva koostuu rata- ja raitiohankkeiden tietomallikoordinaattorin/mittauspäällikön työtehtävistä. Tietomallikoordinaattori koordinoi eri suunnittelijoiden, insinöörien ja urakoitsijoiden välisiä tietomalleja varmistaakseen niiden yhteensopivuuden ja toimivuuden. Tietomallikoordinaattori varmistaa myös, että kaikki hankkeeseen liittyvät tietomallit täyttävät projektin vaatimukset ja standardit sekä laativat mittaustuloksista erilaisia massalaskentoja. Tärkeä osa työtä on myös koota toteumamittauksista tilaajan vaatimukset täyttävä luovutusaineisto urakoiden edetessä.

Odotamme hakijoilta aiempaa kokemusta rakentamisen tietomallikoordinaattorin/mittauspäällikön tehtävistä Väyläviraston hankkeilta ja vahvaa osaamista inframittauksista sekä tarvittavien ohjelmistojen käytöstä. Arvostamme myös soveltuvaa koulutusta ja kokemusta mittaustyöstä. Tehtävänkuva vaatii myös sujuvaa suomen kielen taitoa kommunikoidessa sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Englannin ja/tai ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Työntekopaikka voidaan sopia valittavan henkilön tilanteen mukaan Espoossa, Tampereella, Oulussa, Seinäjoella ja Nurmijärvellä sijaitsevista toimistoistamme. Työssä on myös osittainen etätyömahdollisuus. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työn alkamisajankohta on erikseen sovittavissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Rekilä, puh. 050 400 7763, sähköposti etunimi.sukunimi@ratatek.fi.

Mitä tarjoamme?
Rautateillä työskentely tarjoaa sinulle monipuolisen työn, jossa pääset vahvistamaan ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Vihreämmän energian rauta- ja raitiotieliikenne ovat kasvava trendi infra-alalla, ja työn jatkuvuus on vankalla pohjalla. Alan ammattilaisille on jatkuva tarve niin Suomessa kuin kansainvälisilläkin markkinoilla.

Heräsikö kiinnostuksesi?
Laita työhakemuksesi ja CV:si sekä palkkatoiveesi tulemaan osoitteeseen tyohakemukset@ratatek.fi. Kirjoitathan sähköpostisi aiheeksi hakemasi työnkuvan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:etunimi.sukunimi@ratatek.fi