Rakennussiivooja, 1 Ketju Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 5.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme rakennussiivoojia. Työssä pääset huolehtimaan työmaan siisteydestä sekä olemaan apuna muissa avustavissa tehtävissä. Työmaiden kestot vaihtelevat ja työmaat määräytyvät kokemuksesi mukaan.

Hakijoilta odotamme reipasta asennetta ja halua oppia uutta sekä työturvallisuuskorttia. Aikaisempi kokemus rakennusiivouksesta tai siivoustöistä katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus helpoittaa liikkumista eri työmailla, mutta ei suinkaan ole välttämätön.

Lisääthän hakemukseen mahdollisimman tarkat tiedot itsestäsi, jotta voimme heti kartoittaa sinulle parhaiten sopivia paikkojamme.

Hakemuksen voit jättää oheisen hakulomakkeen kautta tai ottaa suoraan yhteyttä Jimmyyn 0440260600 / jimmy@1ketju.fi tai Teemuun 040 937 4900 / teemu@1ketju.fi

1Ketju on alkuvuodesta 2020 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys ja sen päätoimintana on työn välitys eri rakennustyömaille. 1Ketju takaa sinulle ammattitaitoisen ja kaverillisen otteen työllistymiseen. Työelämän pelikentillä ketju panostaa erityisesti työntekijöiden tyytyväisyyteen sekä huolehtii läheisestä ja ajantasaisesta yhteydenpidosta.

1Ketju tarjoaa työntekijöilleen:

Tessiä paremman palkan
     Laadukkaat työkamppeet
     Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät
     Työterveyspalvelut
     Kahvit toimistolla aina poiketessasi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://1ketju.likeit.fi/apply/318053