Apuvälineteknikko, Algol-Trehab Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Algol Trehab on apuvälinealan asiantuntija. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman arjen toimintaa helpottavia apuvälineitä alan johtavilta valmistajilta. Palvelemme ja koulutamme niin julkisen kuin yksityisenkin alan toimijoita. Asiantuntijamme auttavat räätälöimään tuotteet yksilöllisten tarpeiden mukaisesti ja huoltavat apuvälineet ammattitaidolla ja kokemuksella. Algol Trehab on toiminut sujuvamman arjen puolesta jo 40 vuotta. Algol Trehab on osa Algol-konsernia. Lisätietoja www.algoltrehab.fi

Haussa Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen

HUOLTOTEKNIKKO

Oletko taitava ja positiivisella asenteella varustettu teknikko, jolla on intohimo huoltotöihin ja asiakaspalveluun? Liity kokeneeseen tiimiimme, jossa pääset käyttämään taitojasi monipuolisesti! Etsimämme henkilön työnkuva tulee koostumaan maahantuomiemme apuvälineiden huollosta, muutos- ja korjaustehtävistä sekä teknisestä tuesta. Tarpeen mukaan pääset tekemään myös apuvälineiden asennustyötä.

Toivomme sinulta:

Apuväline- tai huoltoteknikon koulutusta tai vastaavaa kokemuksen kautta hankittua osaamista
Hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmiutta toimia asiakkaan tiloissa
Itsenäistä työotetta ja hyviä organisointitaitoja
Valmiutta matkustaa säännöllisesti
Sujuvaa suomen kielen sekä englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisia ja merkityksellisiä tehtäviä laadukkaiden tuotteiden parissa. Meillä pääset oikeasti vaikuttamaan henkilöiden arkeen ja elämänlaatuun.
Kilpailukykyisen palkan ja hyvät edut. Perheomisteisessa Algol-konsernissa saat käyttöösi muun muassa ePassi-edun sekä kattavan työterveyshuollon sairaanhoitovakuutuksineen.
Hyvän työilmapiirin. Meillä vallitsee hyvä henki ja organisaatiomme on matala, mikä mahdollistaa hyvät vaikuttamismahdollisuudet. Arvostamme jokaista tiimin jäsentä ja kehitämme toimintaa yhdessä. Osaamme pitää myös hauskaa!

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta viimeistään 3.10.2024. Työ alkaa sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa huoltopäällikkö Jarmo Keisala, puh. 050 567 6696 tiistaina 24.9. klo 10-10.45 ja torstaina 26.9. klo 10-10.45.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.algol.fi/jobs/4990167-huoltoteknikko-tampereelle/ee943d4d-9547-473a-ac7e-0e1b91e0774a