Automyynnin assistentti, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haaveiletko uudesta mielenkiintoisesta työstä, jossa jokainen päivä on erilainen? Kiinnostaako sinua myynnillinen työ autojen parissa? Nyt meillä on oiva tilaisuus tarjota sinulle uusi ura mielekkäissä vaihtuvissa tehtävissä, jossa pääset kehittämään itseäsi myyjänä ja autoalan ammattilaisena.

Etsimme Auto- ja Koneliike AKR Oy:lle Loimaalle automyynnin assistenttia vastaamaan yrityksen automyynnin avustavista työtehtävistä. Työssäsi tulet toimimaan autoliikkeen taustatöissä kuten myös myynnillisissä tehtävissä.

Työnkuvaasi tulee kuulumaan myyjien avustaminen myyntityössä; autojen noutaminen ja kuljettaminen, tarkastukset ja puhdistukset, myytävien autojen kuvaaminen, myynti-ilmoitusten sekä somepäivityksien tekeminen myytävistä kohteista monien muiden taustatehtävien ohessa.

Etsimme innostunutta tekijää, jolla on halua kehittyä ammattilaisena! Emme vaadi aiempaa kokemusta myyntityöstä, tärkeintä on halu oppia uutta. Odotamme sinulta kuitenkin innostusta ja ymmärrystä autoja kohtaan. Työtehtävien luonteen vuoksi hakijalla tulee olla B-ajokortti, mutta eduksi katsomme myös C-kortin. Työ edellyttää lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa ja erinomaisia tietoteknisiä taitoja mukaanlukien sosiaalinen media.

Tarjoamme sinulle vaihtuvan työnkuvan sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä automyynnin parissa. Tueksesi saat innostuneen osaajien tiimin, joka auttaa tehtävässä perehtymiseen.Työ on kokoaikainen päivätyö.

Jos tunnistat itsesi ilmoituksesta, älä aikaile, vaan ota yhteyttä toimistollemme pikimmiten! Haastattelut aloitamme jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Loimaan Eezyn toimistolla Jenni numerosta 040 307 5260 (arkisin 08-16) tai sähköpostitse loimaa.eezy@eezy.fi.
Työsuhde alkaa kuuden kuukauden määräaikaisuutena Eezy Loimaan kanssa jonka jälkeen työsuhde solmitaan suoraan Auto- ja Koneliike AKR:n kanssa.

www.eezy.fi
Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ.
www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/577297832