Sähkötöiden nokkamies/ kärkiasentaja, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sähkötöiden nokkamies väh. v. 2025 loppuun, 40h/vko (Tampere)

Etsimme asiakkaallemme kasvun myötä sähkötöiden nokkamiestä / kärkiasentajaa isolle uudiskohde-työmaalle! Työmaa kestää vuoden 2025 loppuun ja sen jälkeen työtilanteen salliessa, saat jatkaa työtehtävässä toisella työmaalla vakituisena työntekijänä. Työt tehdään toimitilahankkeen parissa. Asiakkaamme on TATE-alan palveluita tarjoava yritys, joka tarjoaa asiakkailleen sekä sähkö- että kokonaisvaltaisesti LVI-alan urakoita.

Työkohde on parin kilometrin päässä Tampereen keskustasta, kuitenkin niin, että sinne on helppo tulla ja pysäköidä omalla autolla. Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään arkipäivisin klo 7-15.30 välillä. Palkkaus sähköistysalan työehtosopimuksen tai sopimuksen mukaan, joten kuulemme palkkatoiveesi mielellämme rekrytointiprosessin aikana.

Tarjoamme mm.:
- pitkäaikaisen työsuhteen
- reilun palkkatason
- rennon, mutta ammattitaitoisen tiimin
- hyvän työnjohdon ja reilun tekemisen kulttuurin
- uudet työvaatteet sekä asiakkaan logot vaatteisiin
- Clickin yhteyshenkilön ja työnjohdon hyvän tuen
- kattavammat työterveyspalvelut

Olisi hienoa, jos sinulla olisi useamman vuoden kokemus sähköasennustöistä. Lisäksi arvoistamme sitä, että sinulle olisi jonkin verran kokemusta nokkamiehenä olemisesta toimitila-kohteessa. Kuitenkin korostamme ennenkaikkea käytännön asennuskokemusta ja tahtotilaa! Tehtävänäsi on työn käytännön ohjaus ja tekeminen muiden asentajien kanssa. Työnjohto tekee massoittelun, mutta toki olisi hienoa, jos pienempien osien osalta huolehtisit niiden paikalla olosta ennakoivasti yhdessä työnjohdon kanssa. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos kyllä, seuraavaksi olisi mukava kuulla sinusta lisää!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten linkistä: https://www.click-hp.fi/hakemus/20539. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

---------------

Click Henkilöstöpalvelut Oy on vajaa 17 vuotta toiminut perheyritys, joka on keskittynyt pidempiin työsuhteisiin. Työntekijä-tyytyväisyytemme on todella hyvä. Olemme reilu. rehti ja avoin toimija, jossa ymmärretään työntekijän toiveet ja tarpeet. Tarjoamme töitä yrityksissä, joihin olemme perehtyneet hyvin etukäteen.

Hae työpaikkaa osoitteesta