OP Osuuskunnalle palvelukoordinaattori, Tribedo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakaspalvelun moniosaajaa palvelukoordinaattoriksi OP Ryhmän Vallilan pääkonttorille joulukuusta 2024 alusta alkaen! Työsuhde on kokoaikainen 12 kuukauden määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus ja se solmitaan Tribedon kanssa.

Pääset osaksi OP:n Tapahtuma-, Aula- ja Kokouspalveluiden tiimiä ja työpisteesi sijaitsee pääaulan vastaanotossa. Otat vastaan Vallilan toimitiloihin saapuvia vierailijoita ja toimit heidän ensikontaktinaan palvelutilanteessa. Mahdollistat erinomaisen palvelukokemuksen vierailijoille heitä ohjatessasi, opastaessasi ja neuvoessasi. Olet aktiivisesti tiloissa läsnä ja läsnäolollasi viestit helposti lähestyttävyydestä niin vierailijoille kuin sisäisille sidosryhmillekin. Olet tärkeä osa sisäisten sidosryhmien järjestämien tapahtumien sujuvuutta vastaanottaessasi heille saapuvia vierailijoita ja hoitaessasi vierailijakäynteihin liittyviä valmisteluja.

Työssäsi teet myös erilaisia kokous- ja tapahtumatiimin back office -töitä. Vastaanotat ja koordinoit järjestelmään saapuvia palvelupyyntöjä ja huolehdit niiden etenemisestä järjestelmässä oikeille henkilöille. Vastaat tarvittaessa lisätietojen selvittämisestä saadaksesi palvelupyynnön ohjautumaan oikeaan paikkaan. Tehtävässä tarvitset hyviä tietoteknisiä taitoja ja uusien järjestelmien nopeaa haltuun ottamista.

Tämä rooli sopii sinulle, joka haluat työskennellä monipuolisissa ja vaihtelevissa palvelukohtaamisissa. Nautit voidessasi olla luomassa erinomaista palvelukokemusta niin pääkonttorissa vieraileville henkilöille kuin myös OP Ryhmän sisäisille sidosryhmille. Et vierasta esiintymistä ja tarvittaessa pystyt ottamaan haltuun suuremmatkin vierailijaryhmät heitä ammattimaisesti palvellen. Pääset työssäsi myös toimimaan oppaana Vallilan pääkonttorin museokierroksilla.

Palveluhenkisyyden lisäksi omaat oma-aloitteisen ja omatoimisen työn tekemisen tavan. Ymmärrät viihtyisän ja siistin ympäristön merkityksen osana hyvää palvelukokemusta, ja silmäiletkin aktiivisesti ympäristöäsi vieden eteenpäin tiedoksi mahdolliset puutteet vaaditussa pääkonttoritilojen siisteystasossa.

Tarvitset sujuvan suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Töitä tehdään lähityössä toimistolla, työajat sijoittuvat arkipäiville kello 7-17 välille.

Tarjoamme sinulle paikan osana huippuammattilaisista koostuvaa kokous- ja tapahtumapalveluiden tiimiä, jossa onnistutaan yhteen hiileen puhaltamalla ja kehitysmyönteisellä otteella tiimin toimintaa yhdessä edistämällä!

Työsuhde valitun henkilön kanssa solmitaan Tribedolle. Me Tribedolla tarjoamme henkilöstöllemme työhyvinvointia tukevat kattavat edut, kuten Mehiläisen työterveyshuollon ensimmäisestä päivästä alkaen, polkupyöräedun sekä ePassin lounasetuuden.

Tehtävään valitulta henkilöltä tarkastamme luottotiedot, eturistiriita- ja yritysyhteydet sekä teetämme huumausainetestauksen.

Hae tehtävään jo tänään, sillä edistämme rekrytointia jo hakuajalla! Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ilmoituksessa olevan linkin kautta. Mikäli haluat kysyä tehtävästä lisää, voit olla yhteydessä rekrytoinnista vastaavaan Tribedon henkilöstökonsulttiin Jaanaan sähköpostitse jaana.puhakka-tanke@op.fi.

Tribedo

Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä - siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat.

Sähköposti: tribedo.rekrytointi@op.fi Sijainti: Gebhardinaukio 1
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/op-osuuskunnalle-palvelukoordinaattori/81PRQG