Hospitality Host, Original Sokos Hotel Vantaa, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 28.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hospitality Host, Original Sokos Hotel Vantaa
Upeasti uudistettu Original Sokos Hotel Vantaa on todellinen tapahtumatalo Tikkurilan sydämessä, jossa yhdistyvät ensiluokkaiset kokoustilat, viihtyisät huoneet, monipuolinen ravintolamaailma ja lämminhenkinen asiakaspalvelu. Tämä legendaarinen hotelli on täydellinen valinta niin työmatkustajille, vapaa-ajan vieraille kuin juhlien ja kokousten järjestäjille.

Marraskuussa 2024 ovensa avaava uudistunut Original Sokos Hotel Vantaa etsii avaustiimiin Hospitality Hostia.

Hospitality Hostin tehtävässä kontaktoit tulevia kokous- ja tapahtuma-asiakkaita,viilaat asiakkaiden kanssa tilaisuuksien yksityiskohdat juuri asiakkaiden odotuksia vastaaviksi ja myyt heille onnistumisen kannalta tarpeelliset lisäpalvelut. Asiakkaan saapuessa otat jo tutut asiakkaat vastaan ja varmistat onnistuneen tilaisuuden niin hotellillesi, kuin asiakkaallekin.

Tehtävä edellyttää asiakaslähtöistä ja reipasta palveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja,tarkkuutta ja oman työn organisointikykyä. Tehtävässä onnistumista auttaa, jos tunnet hotelli- ja ravintola varausjärjestelmiä ja kokousjärjestelyt ovat sinulle tuttuja jo ennestään.

MITÄ TARJOAMME SINULLE:
Vakituisen työsuhteen uudistetussa Vantaan klassikkohotellissa
Mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
Sokotelin ammattitaitoisen tiimin tuen
Suomen parhaiksi kehutut S-ryhmän henkilöstöedut
Sokotelin ja S-ryhmän laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet

Klikkaa tästä ja katso videolta mitä Sokotelilaisuus hotelleissamme tarkoittaa!

Lisätietoja ja hakuohjeet
Jos kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme työkaveri, täytä hakemus oheisesta linkistä viimeistään 27.09.2024. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lähetäthän hakemuksesi meille ainoastaan sähköisen hakulomakkeen kautta, emme huomioi
sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, Sanna Alkula juttelee mielellään kanssasi lisää niistä. Sannan tavoitat parhaiten sanna.alkula@sok.fi

Eezy Oyj toimiiSokotelinvirallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin ensimmäiset vaiheet. Työllistyt Sokotelillevakituiseen työsuhteeseen.Sokotel Oy on osa S-ryhmää. Me operoimme Suomessa neljäätoista Sokos- ketjun hotellia ja kahdeksaa Radisson- ketjun hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa.

Sokotelille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat tunnustus sekä Hyvän mielen työpaikka sertifikaatti. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.Sokotel on savuton työpaikka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ORIGINAL-SOKOS-HOTEL-VANTAA/Hospitality-Host--Original-Sokos-Hotel-Vantaa_R-29351-2