Automaatioinsinööri, Vantaa, Finavia Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lentoasemayhtiö Finavia johtaa ja kehittää 20 lentoasemaa Suomessa. Sujuvat ja laadukkaat palvelut lentoyhtiöille ja matkustajille ovat meille sydämen asia. Kehitämme Suomen saavutettavuutta ja hyviä lentoyhteyksiä. Olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan edistääksemme kestävää lentomatkailua. Teemme työtä, jota ilman maailma olisi kaukana.

Finavia on asiakaskokemuksen ja palvelukehittämisen johtava eurooppalainen lentoasemayhtiö. Lentokenttämme ovat olleet kansanvälisesti palkittuja jo usean vuosikymmenen ajan. Osaamme hallita suuria kokonaisuuksia, monipuolisia rakennuskohteita, ihmisvirtoja, monimutkaista logistiikkaa ja dataa. Teemme hyvää yhteistyötä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa.

Kiinteistöt-yksikkö vastaa keskitetysti Finavian kiinteistö- ja toimitilapalveluiden tuottamisesta kustannustehokkaalla ja joustavalla tavalla. Tavoitteemme on, että kiinteistöt muodostavat asiakkaillemme toimivan ja turvallisen toimintaympäristön ja tukevat tavoiteltua palvelukokemusta.

Haemme automaatioinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Tehtävässäsi vastaat Helsinki-Vantaan lentoaseman rakennusautomaation ylläpidosta ja LVIS-töiden yhteensovittamisesta automaation kanssa. Lisäksi tuet tarvittaessa verkostolentoasemiamme LVIA-asioissa. Osallistut tehtävässäsi myös hankkeisiin ja projekteihin.

Sovit hyvin tehtävään, jos omaat automaatioinsinöörin koulutuksen sekä useamman vuoden työkokemuksen tehtävistä. Tehtävässä tarvitaan hyviä IT-taitoja sekä kokemusta LVIA- järjestelmien ylläpidosta. Arvostamme lisäksi aiempaa kokemusta esihenkilötyöstä ja projektien läpiviemisestä. Odotamme sinulta suomen lisäksi sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Olet itseohjautuva ja vastuullinen kaikessa tekemisessäsi. Tehtävässä olet paljon tekemisissä eri tahojen kanssa, joten toivomme sinun omaavat erinomaiset yhteistyötaidot. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautumiseen ja kehittymiseen, hyvät työsuhde-edut, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit.

Sinulla on käytössäsi nykyaikaiset työvälineet ja kollegoiden jatkuva tuki, joiden avulla varmistamme työsi sujuvuuden. Työpisteesi sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoasemalla, mutta osittainen etätyöskentely on myös mahdollista.

Finaviassa jokainen työntekijä voi kehittää osaamistaan ja tehdä monipuolisen työuran uniikkien työtehtävien parissa. Lentoasemien ainutlaatuisessa, kansainvälisessä ja jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa paljon erilaista osaamista.

Henkilöstötutkimuksen mukaan finavialaiset kokevat työnantajan arvostavan heitä ja antavan heille mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan sekä vaikuttaa koko työyhteisön toimintaan.

Tarjoamme kilpailukykyisiä henkilöstöetuja. Voit tutustua etuihimme ja finavialaisten uratarinoihin osoitteessa https://www.finavia.fi/fi/ura-finaviassa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 12:00 - 15:00 Mikko Antell p. 0207083647.

Hae tehtävää 13.10.2024 mennessä hakulomakkeella. Liitä hakemukseen ansioluettelosi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://finavia.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=569&jbid=15