Apuvälineteknikko/asentaja, Camp Scandinavia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme motivoitunutta ja omatoimista teknistä asentajaa lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineiden huolto- ja korjaustehtäviin.

Camp Scandinavia Oy / Camp Mobilityn toimialana on lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineet. Päätuotteitamme ovat liikkumisen apuvälineet, kuten pyörätuolit.
Olemme osa Allard International -konsernia. Allard Group toimii maailmanlaajuisesti ja on 100 % ruotsalainen perheyhtiö, jonka palveluksessa on n. 300 työntekijää. Camp Mobilityn kasvavassa joukossa työskentelee tällä hetkellä 35 vakituista henkilöä.
Menestyksemme salaisuus on motivoitunut, taitava ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö sekä joustava ja kannustava työnantaja.
Työntekijöiden vaihtuvuus on erittäin pieni, joten ainakin omasta mielestämme meillä on hyvä olla.

Työtehtävä sisältää suurimmaksi osaksi lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineiden huoltoa ja korjausta, joka suoritetaan asiakkaamme osoittamassa toimipisteessä Vantaalla. Työntekijällä tulee olla työhön soveltuva ammattipätevyys sekä kokemusta lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineiden huollosta ja korjauksista. Työtehtävä voi tulevaisuudessa muotoutua henkilön ominaisuuksien, osaamisen ja toiveiden mukaan.

Arvostamme teknisen osaamisen lisäksi omatoimisuutta ja aktiivisuutta. Etsimme tekijäluonnetta, joka kunnioittaa työkavereitaan, omaa hyvät yhteistyötaidot eri ammattiryhmien kanssa ja osaa huomioida myös erilaisuuden asiakaskunnassamme.
Työskentelyssä on hyvä ymmärtää myös MDR-asetuksen vaatimukset, mutta tarvittaessa niihin perehdytetään.

Tarjoamme luotettavan ja joustavan työpaikan sekä mukavan työporukan lisäksi kattavan työterveyshuollon, tapaturmavakuutuksen, smartum-liikuntaedun sekä kilpailukykyisen palkan. Työtehtäviin perehdytetään.

Jos apuvälineiden parissa toimiminen on sinulle tuttua ja mieluisaa, olet aktiivinen ja pidät itsenäisestä työstä, olethan rohkeasti yhteydessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:mervi.hartikainen@campmobility.fi