Sosiaalityöntekijä, lastensuojelu, Parkano, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tiimissä tehdään yhdennettyä lastensuojelun ja lapsiperheiden sosiaalityötä, mutta pääpaino työskentelyssä on lastensuojelussa. Asiakkaat ovat sekä lastensuojelun että lapsiperheiden sosiaalityön asiakkaita. Voit valita pääasiallisen toimipisteesi ja työskentelet neljän kunnan alueella.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijänä keskeisiä tehtäviäsi ja vastuitasi on mm.:
- tukea perheitä, jotta lapsella olisi hyvät kasvuolot
- toimia lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä
- tehdä suunnitelmallista sosiaalityötä lastensuojelun avo- ja sijaishuollossa
- päätöksenteko asiakkaiden palveluista (avohuollon ja sijaishuollon palvelut)
- päätösten toimeenpanon seuranta
- vahvistaa asiakkaiden osallisuutta ja toimintakykyä moniammatillisesti yhdessä muiden lastensuojelun asiantuntijoiden kanssa
- yhteistyö erilaisten sidosryhmien kanssa.

Lastensuojelun sosiaalityö on monipuolinen ja haastava tehtävä, joka vaatii tekijältään jatkuvaa oppimista sekä avointa mieltä. Tiimiin mahtuu sekä kokeneita työntekijöitä, että ammatillista uraa aloittelevia, ja jokainen on osa kehitysmyönteistä ja toisiaan tukevaa työyhteisöä, jossa kaikkien työpanos on yhtä tärkeä.

Meiltä saat:
- vahvan ammattitaidon omaavan tiimin sekä kahden lastensuojeluun erikoistuneen lakimiehen tuen työsi tueksi
- säännöllisen työnohjauksen
- perehdytyksen työtehtäviin
- mahdollisuuden etätyöhön
- monipuolisia henkilöstöetuja, joista voit lukea tarkemmin: https://www.pirha.fi/tietoa-meista/toihin-meille/palkkaus-ja-henkilostoedut.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun. Opiskelija toimii ammattiin valmistuneen sosiaalityöntekijän johdon ja valvonnan alaisena. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 988,53 €/kk. Meillä on mahdollisuus maksaa tehtäväkohtaisen palkan lisäksi määräaikaisesti enintään 7,5 %:a rekrytointilisää myöntämisehtojen mukaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2024 asti. On mahdollista, että virka tulee myöhemmin auki vakituisena. Työaika on kokoaikatyö, päivätyö ja koeaika on puolet palvelussuhteen pituudesta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Jätä hakemuksesi Kuntarekryssä ja tule osaksi työyhteisöämme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-3695-24/fi_FI