Vieraspetosuunnittelija, Suomen riistakeskus
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suomen riistakeskus hakee vieraspetosuunnittelijoita

Suomen riistakeskus ilmoittaa hakevansa kahta vieraspetosuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa 1.12.2024 ja päättyy viimeistään 30.11.2028. Työsuhde jatkuu aina vuoden kerrallaan edellyttäen, että MMM myöntää tarvittavan rahoituksen seuraavalle vuodelle.

Vieraspetosuunnittelijat palkataan osaksi Suomen riistakeskuksen Helmi-vieraspetohanketta, jossa organisoidaan supikoiran ja minkin tehopyyntejä 72 valikoidulle Suomen arvokkaimmalle lintuvedelle.

Suunnittelijoiden tehtäviin kuuluu vieraspetojen tehopyynnin organisointi oman hoitoalueensa kohteilla. Työ sisältää pyyntiin liittyviä suunnittelu-, neuvonta- ja koulutustehtäviä, sidosryhmäyhteistyötä, riistanhoitoyhdistysten tukemistehtäviä ja erikseen määrättyjä muita vieraspetopyyntiä tai lintuvesien hoitoa tukevia tehtäviä.

Toimien alustavina sijoituspaikkoina ovat Suomen riistakeskuksen aluetoimistot Jyväskylässä, Kuopiossa, Joensuussa tai Helsingissä, mutta tarvittaessa sijoituspaikkoina voidaan harkita myös muita aluetoimistoja hankkeen tarpeiden mukaisesti.

Tehtävän hoitaminen edellyttää:
- alalle soveltuvaa koulutusta
- metsästyksen ja erityisesti pienpetopyynnin tuntemusta
- neuvottelutaitoa, yhteistyö- ja vuorovaikutuskykyä
- hyviä tietotekniikkataitoja (paikkatieto-osaaminen katsotaan eduksi)
- suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä kirjallisia viestintätaitoja
- valmiutta joustaviin työaikoihin ja liikkumiseen
- valmiutta kehittää riistataloutta osana Suomen riistakeskusta
- aiempi työkokemus vieraspetopyynnin kannanhallinnan hankkeista katsotaan eduksi

Toimen palkkaus määräytyy voimassa olevan ja alalla noudatettavan työehtosopimuksen mukaan. Toimi on otettava vastaan 31.10.2024 mennessä tai erikseen sovittuna aikana.

Suomen riistakeskukselle osoitetut hakemukset pyydetään toimittamaan 11.10.2024 klo 16:00 mennessä sähköisesti osoitteeseen: kirjaamo@riista.fi, viestiin merkintä: suunnittelija, Helmi- hanke.

lisätietoja: riistatalouspäällikkö Jarkko Nurmi, puh. 029 431 2105, jarkko.nurmi@riista.fi

Hae työpaikkaa osoitteesta