Projektipäällikkö, Suomen riistakeskus
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suomen riistakeskus hakee projektipäällikköä

Suomen riistakeskus hakee projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa 1.12.2024 ja päättyy viimeistään 30.11.2028. Työsuhde jatkuu aina vuoden kerrallaan edellyttäen, että MMM myöntää tarvittavan rahoituksen seuraavalle vuodelle.

Projektipäällikkö palkataan Helmi-vieraspetohankkeeseen, jossa organisoidaan supikoiran ja minkin tehopyyntejä 72 valikoidulle Suomen arvokkaimmalle lintuvedelle.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluu Suomen riistakeskuksen Helmi Vieraspeto- hankeen johtaminen yhteistyössä riistatalouspäällikön kanssa. Työ sisältää vieraspetojen pyyntiin liittyviä suunnittelu-, neuvonta- ja koulutustehtäviä, hankkeen taloushallinto- ja raportointitehtäviä, sidosryhmäyhteistyötä, vieraspetopyyntiin liittyviä riistanhoitoyhdistysten tukemistehtäviä ja erikseen määrättyjä muita toimintaa tukevia suunnittelu- tai kehittämistehtäviä.

Toimen sijoituspaikkana on Suomen riistakeskuksen aluetoimisto Seinäjoella, mutta tarvittaessa sijoituspaikaksi voidaan harkita myös muita aluetoimistoja hankkeen tarpeiden mukaisesti.

Tehtävän hoitaminen edellyttää:

- ylempää korkeakoulututkintoa mielellään luonnonvara-alalta, tai muuta soveltuvaa tutkintoa yhdistettynä käytännössä osoitettuun projektipäällikön työn ja erilaisten hanketehtävien hallintaan
- riistatalouden ja metsästyksen hyvää tuntemusta, eduksi lasketaan kokemus vieraspetopyyntien organisoimisesta
- suomen kielen erinomaista ja ruotsin kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa
- englannin kielen taitoa
- neuvottelutaitoa ja yhteistyö- ja vuorovaikutuskykyä
- käytännössä osoitettua johtamistaitoa ja hankekokemusta
- valmiutta joustaviin työaikoihin ja liikkumiseen Suomessa ja mahdollisesti myös ulkomailla

Palkkaus määräytyy voimassa olevan ja alalla noudatettavan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä on otettava vastaan 31.10.2024 mennessä tai erikseen sovittuna aikana.

Suomen riistakeskukselle osoitetut hakemukset pyydetään toimittamaan 11.10.2024 klo 16:00 mennessä sähköisesti osoitteeseen: kirjaamo@riista.fi, viestiin merkintä: projektipäällikkö, Helmi- hanke.

lisätietoja: riistatalouspäällikkö Jarkko Nurmi, puh. 029 431 2105, jarkko.nurmi@riista.fi

Hae työpaikkaa osoitteesta