Suunnitteluinsinööri, Toteutussuunnittelu, Turun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suunnitteluinsinöörin tehtävään palkattava henkilö laatii itsenäisesti rakentamisessa tarvittavia katu- ja kadunrakennussuunnitelmia (suunnitelmapiirustukset, työselostukset, turvallisuusliitteet, määräluettelot ja kustannusarviot) ja toimii niissä suunnittelun koordinaattorina sekä tietomallien laatijana. Suunnitteluinsinööri suunnitteluttaa konsulttityönä katu- ja kadunrakennussuunnitelmia ja toimii työmaan rakentamisenaikaisena suunnittelija-asiantuntijana sekä laatii tarvittavat muutossuunnitelmat alansa asiantuntijana.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä kokemus katusuunnittelusta.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa sekä valmiutta suunnitteluhankkeiden ohjaamiseen. Tietomallikokemus on eduksi.

Vakanssin tehtäväkohtainen palkka on 3 768,90 €/kk, teknisten sopimuksen ammattialalisä on enintään 8 % kokemuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU00-61-53-24/fi_FI