Ostaja, Piikkio Works Oy, Piikkio Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Piikkio Works Oy on Meyer Turku Oy:n 100 % omistama hytti- ja kylpyhuonemoduulien rakentamiseen keskittynyt yritys, joka on perustettu vuonna 1982. Toimitamme hytti- ja kylpyhuonemoduuleita pääasiassa Meyer Turku Oy:n telakalla rakennettaviin risteilyaluksiin. Valmiudet meillä on rakentaa hyttimoduuleita myös rakennusteollisuuteen, raideliikenteeseen sekä offshore toimintaan. Yrityksemme toimipaikka sijaitsee Piikkiössä Kaarinassa, jossa työllistämme n. 150 henkilöä.

Haemme nyt hankintaosastollemme ostajaa vastaamaan nimettyjen sisutus-, LVI- ja lasituotteiden hankintaprosessista.

Mitä työtehtäviisi kuuluu?

Työtehtävässäsi huolehdit tilattavien materiaalien ja komponenttien aikataulu-, budjetti- ja laatutavoitteiden toteutumisesta. Osallistut työssäsi tuoteryhmäsi osalta myös toimittajaverkoston ylläpitoon ja kehittämiseen. Lisäksi vastuullesi kuuluu toimitusten oikea aikaisuuden valvonta sekä laadunvarmistus yhdessä laatuosastomme kanssa.

Teet tiiviisti yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, joten sinun tulisi olla sosiaalisten kohtaamisten ja neuvottelupöytien raudanluja ammattilainen. Teknisen tuen työllesi saat tarvittaessa suunnitteluosastoltamme, joten alan kaikkia teknisiä asioita sinun ei tarvitse vielä tuntea.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen tutkinto sekä aikaisempaa kokemusta teollisuuden b2b ympäristön hankintatehtävistä. LEAN periaatteiden tuntemuksen katsomme eduksi. Odotamme sinulta kykyä tehdä kustannusanalyyseja huomioiden hankinnan eri kustannustekijät ja niiden vaikutukset koko projektin kokonaiskustannuksiin.

Käytämme päivittäisessä työssämme Piikkio Worksilla SAP:ia ja MS365 ohjelmistoja, joten tietoteknisten taitojen tulisi sinulla olla myös ajantasaiset.

Pääasiallisena työkielenä meillä toimii suomi ja englanti, joten hyvää suullista ja kirjallista osaamista näistä vaadimme.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mukavan päivätyön ja loistavan tiimin työsi tueksi sekä mahdollisuuden myös etätöiden tekemiseen. Saat meiltä kaikki henkilöstöedut käyttöösi sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Pääset myös kanssamme kehittämään Piikkio Works Oy:n toimintaa entistäkin parempaan suuntaan sekä osallistumaan maailman hienoimpien risteilyalusten rakentamiseen.

Mikäli näit itsesi ilmoituksessa ja olisit valmis tarttumaan näistä langanpäistä kiinni, jätä hakemus meille jo tänään! Liitäthän hakemukseen mukaan palkkatoiveesi.

Hakuaika päättyy 6.10.2024

Kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa Piikkio Worksin Head of Sales and Procurement Harri Laakkonen tiistaisin ja torstaisin klo 14-16 (puh. +358 40 503 9065). Voit myös halutessasi laittaa Harrille sähköpostia osoitteeseen harri.laakkonen@piikkioworks.fi.

Lisätietoja tehtävästä voit myös kysyä Piikkio Worksin HR Manager Julia Uimoselta arkisin klo 8-15 (+358 50 409 0588) tai voit laittaa sähköpostia julia.uimonen@piikkioworks.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://meyerturku.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=1257&jbid=15