Ohjaaja, sijainen, Familar Fenix, Vaasa, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?
Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme ohjaajaa lastensuojeluyksikkö Familar Fenix, Familar Oy
Familar Fenix on 14-paikkainen kaksikielinen lastensuojelun erityisyksikkö Vaasan Västervikissä.

Familar Fenixin toiminta perustuu vuorovaikutukseen ja suhteen luomiseen nuoren ja hänen vanhempiensa, viranomaisten ja Fenixin henkilökunnan välille. Lapselle tarjotaan turvalliset rajat ja annetaan myös hoivaa ja huolenpitoa. Lapsen arkea ja elämää arvioidaan koko ajan moniammatillisesti ja kokonaisvaltaisesti eri näkökulmista.

Ohjaavina arvoina ovat yksilöllisyys ja yhteisöllisyys, turvallisuus, kokonaisvaltaisuus ja oikeudenmukaisuus. Toiminnassa arvot näkyvät niin, että jokainen lapsi kohdataan omien tarpeineen, yksilöllisesti. Lasta tuetaan hänen elämäntilanteensa, kehitystasonsa, fyysisen kuntonsa sekä kehityshistoriansa edellyttämällä tavalla. Ensisijainen tavoite lapsen hoidossa ja kasvatuksessa on tarjota lapselle fyysisesti, psyykkisesti ja sosiaalisesti turvallinen, kehittävä ja kodinomainen kasvuympäristö, jossa struktuuri arjessa näkyy selvästi toiminnassa sekä turvata lapsen koulunkäynti.
Fenixissä omaohjaajatyöskentely on keskeistä ja jokaiselle lapselle nimetään kaksi omaohjaajaa. Omaohjaajan työparina toimivat myös vastaava ohjaaja ja yksikönjohtaja. Osa toimenkuvaa on ylläpitää selkeästi ennakoitavaa ja strukturoitua arkea, sekä normaalia vuorokausirytmiä ja huolehtia lapsen perustarpeista. Lapsen prosessi ja kehitys vaativat omaohjaajilta joustoa ja jatkuvaa tilanteeseen mukautumista.

Haemme nyt sosiaali- tai terveydenhuoltoalan AMK- tai perustutkinnon omaavaa henkilöä ohjaajaksi määräaikaiseen työsuhteeseen.

Ohjaajana meillä toimit osana moniammatillista työryhmää oman koulutusalasi näkökulmasta, luotettavana omaohjaajana ja kasvatusvastuullisena aikuisena yhteistyössä lapsen vanhempien ja muun verkoston kanssa. Mikäli Sinulla on osaamista lastensuojelu- tai mielenterveystyöstä, lisäämme ison plussan nimesi perään. Joukkueessamme viihtyy oma-aloitteinen ja huumorintajuinen tiimipelaaja. Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote

Tarjoamme
kattavat ja monipuoliset täydennyskoulutukset sekä koulutus- ja kehitysmyönteisyyden

ammatillisen kasvun mahdollisuudet kehittyvän ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa

toimialan nykyaikaisimmat työvälineet ja mahdollisuuden arvioida työn tuloksia ja vaikuttavuutta

liikunta- ja kulttuurisaldon, työterveyshuollon ja Mehiläisen digiklinikan palvelut 24/7

yhteistyöverkostomme kautta kattavasti henkilöstöetuja ja -alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista

palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!

Työ alkaa:7.10.2024-31.5.2025

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 30.09.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Heidi Svartsjö
050 331 3329
heidi.svartsjo@familar.fi
arkisin klo 13-15 välillä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Vaasa-Rajalahdentie/Ohjaaja--sijainen--Familar-Fenix--Vaasa_R0032965/apply